DKV ușurează trecerea la noul sistem de taxare din Cehia
Home Servicii DKV ușurează trecerea la noul sistem de taxare din Cehia
Servicii

DKV ușurează trecerea la noul sistem de taxare din Cehia

29

De la 1 septembrie 2019, DKV va asigura un set complet de servicii companiilor de transport, pentru a le asigura o trecere ușoară la noul sistem de taxare din Cehia.Noul sistem de taxare din Cehia va fi introdus începând cu 1 decembrie 2019. Dispozitivele de bord ale operatorului anterior, Kapsch, nu vor mai putea fi folosite din acel moment.

Acestea vor trebui înlocuite cu noul aparat de bord bazat pe satelit, de la consorțiul format din CzechToll și SkyToll. DKV va asigura un set complet de servicii, de la 1 septembrie 2019, pentru a le asigura companiilor de transport un transfer ușor .

”Le oferim clienților noștri servicii complete pentru înlocuirea aparatelor de bord, astfel încât ei să se poate concentra pe activitatea lor de bază. De la înregistrarea și expedierea dispozitivului de bord până la facturarea transparentă, putem să avem grijă de întregul proces la cerere”, a declarat Jurgen Steinmeyer, Director de Taxe la DKV.

Începând cu 2020, taxele pentru camioane se vor aplica pe toate drumurile naționale din Cehia. Din 2020 se așteaptă ca și alte rute din Cehia să fie taxate.

Informații suplimentare sunt disponibile pe www.dkv-euroservice.com.

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 100.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 200.000 de clienți utilizează 3,7 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...