Camioane DAF 4×4 pentru poliția germană

Poliția germană a cumpărat două camioane DAF CF 4x4 echipate special pentru intervenții de urgență. Suprastructura camionului poate fi folosită pentru aproape orice, de la vestiar până la transportarea materialelor și echipamentelor speciale pentru intervenții.
Camioane DAF 4x4 pentru poliția germană

Aceste camioane DAF 4×4 achiziționate recent de poliția germană sunt echipate cu protecții speciale: folie foarte puternică pentru geamuri și grile metalice pentru faruri. În plus, vehiculele au fost configurate cu o bară de protecție heavy-duty, pe care este atașat un troliu de mare capacitate.

Camioane DAF 4x4 pentru poliția germanăGeneratoarele integrate asigură că echipamentele camionului pot fi folosite oriunde. De asemenea, toate echipamentele de comunicare pot fi folosite fără alimentare externă.

Suprastructura a fost construită de carosierul Henking Specialfahrzeuge. Sistemul hidraulic de tracțiune față este produs de Ginaf, deși DAF a anunțat recent că va colabora cu compania germană Paul în acest domeniu.

Deși pare ciudat ca poliția germană să opteze pentru o marcă străină, explicația este foarte simplă. Achiziția s-a făcut sub forma unei licitații, în care orice companie din Europa a avut șanse egale. Astfel, oferta Henking Specialfahrzeuge bazată pe camioane olandeze mai ieftine a avut de această dată câștig de cauză.

Citește și:

DAF renunță la cabina de camion plată

DAF introduce sistemul hidraulic de tracțiune față PXP

Studiu: Cauzele accidentelor în care au fost implicate trotinete

Adaugati comentariu