BMW utilizează Karsan Jest Electric pentru transportul angajaților

BMW utilizează un model Karsan Jest Electric, echipat cu motoare și baterii din linia ”i”, pentru transportul angajaților în cadrul fabricii sale din Munchen.
Karsan Jest Electric exterior BMW

Autobuzul compact a fost livrat de Quantron, dealerul Karsan din Germania, care s-a ocupat și de instruirea șoferilor. De atunci, Karsan Jest Electric este folosit în operațiuni ecologice de transport la fabrica BMW din Munchen.

Modelul Jest Electric, cu dimensiunile sale unice și baterii și motoare cu tehnologie BMW i, este unul dintre principalii factori care conduc Karsan pe drumul spre transformarea într-un brand global.

Autobuzul cu podea joasă, de 6 metri lungime, este echipat cu un motor de 170 CP (290 Nm) și baterii de 44 sau 88 kWh. Acestea oferă o autonomie de până la 210 km, pentru care este responsabil, în proporție de 25%, și sistemul de recuperare a energie în momentul frânărilor.

Micul autobuz se mai remarcă prin manevrabilitate, un interior spațios, agilitate pe străzile înguste și performanțe greu de egalat în porțiunile în urcare.

Șoferul dispune de un panou de instrumente complet digital, funcție keyless go, dar și de un sistem multimedia cu ecran tactil de 10,1 inci. Confortul pasagerilor este asigurat de sistemul de supensie cu 4 roți independente. Călătorii mai dispun de porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile și infrastructură WiFi.

Citește și:

Karsan a lansat noul Jest Electric

Livrare Karsan Jest Electric la Suceava

20 de autobuze electrice Karsan pentru Dej

Primul autobuz autonom Karsan va fi livrat în România

„Revoluţia” energetică a Comisiei Europene. Hidrogen curat pentru transporturi

Adaugati comentariu