Iveco, parteneriat cu Repsol Honda în MotoGP

Iveco se alătură echipei Repsol Honda în încercarea de a cuceri circuitele din MotoGP. În următorii doi ani, noul Iveco S-Way va fi responsabil pentru transportarea echipamentelor necesare piloților Marc Márquez și Alex Márquez la toate evenimentele MotoGP World Championship desfășurate în Europa.
Iveco Repsol Honda MotoGP

Repsol Honda Team a ales modelul S-Way datorită performanțelor, fiabilității, costurilor reduse de operare și a conectivității. Noul camion are o infrastructură conectată la sistemul de monitorizare a vehiculelor ”Microsoft Azure”, bazat pe cloud. Sistemul oferă date în timp real care permit diagnoze sau actualizări de softuri de la distanță, pentru a îmbunătăți performanța sau a realiza o întreținere preventivă.

Iveco S-Way va transporta pentru prima dată echipamentele piloților echipei spaniole la Marele Premiu de la Jerez, la 19 iulie. Sezonul se va încheia tot în Spania, cu Marele Premiu de la Valencia, la 15 noiembrie. În afară de echipamentele echipei de curse, camioanele Iveco S-Way vor transporta și remorcile care găzduiesc birourile și zonele de odihnă ale piloților și ale celorlați membri ai echipei.

”Vrem să îi urăm bun venit lui Iveco în echipa Repsol Honda de MotoGP. Evident, este o prioritate de top să ne asigurăm că materialele noastre ajung cu bine la curse, iar camioanele Iveco vor garanta acest lucru. Pasiunea și angajamentul pentru dezvoltarea tehnologiilor și îmbunătățirea eficienței sunt atribute pe care echipa Repsol Honda le împărtășește cu Iveco”, a declarat Tetsuhiro Kuwata, director al HRC.

Adaugati comentariu