Benoit Tanguy, noul director general al Scania România

Scania Black Sea Unit (România și Bulgaria) anunță numirea lui Benoit Tanguy în funcția de Managing Director al companiei începând de la 1 iulie 2018. Fostul director, Hakan Sundstrom, va ocupa funcția de Senior Advisor în cadrul Scania CV AB Suedia.
Benoit Tanguy Scania Romania

Benoit Tanguy are o experiență de peste 20 de ani în industria transporturilor și peste 18 ani de activitate în cadrul companiei Scania. El și-a început cariera într-un atelier de service, urmând să treacă de-a lungul timpului prin numeroase funcții ale departamentului comercial, în calitate de agent de vânzări, manager de vânzări și dealer manager.

Timp de 12 ani a ocupat funcția de director de vânzări în cadrul companiei Scania Franța, iar ultima poziție ocupată înainte de sosirea în România și Bulgaria a fost de director general la Scania Columbia.

Noul managing Director al Scania BSU și-a propus să continue buna dezvoltare a companiei, declarând că industria de transport din sud-estul Europei este un sector promițător.

”Aștept cu nerăbdare această nouă provocare și sunt convins că împreună vom depăși așteptările tuturor clienților noștri”, a declarat Benoit Tanguy, noul director general al Scania România și Bulgaria.

Benoit Tanguy Scania Romania 1

Adaugati comentariu