Ford Trucks livrare basculante Selina Grup
Home Camioane Basculante Ford Trucks pentru Selina Grup
CamioaneVehicule speciale

Basculante Ford Trucks pentru Selina Grup

24

Grupul de firme Selina, una dintre cele mai importante companii de pe piața construcțiilor din vestul țării, a achiziționat patru autobasculante Ford Trucks 3542D 6X4 DCAB E6 16S2230.La doar câteva săptămâni de la evenimentul de lansare a sediului din Oradea, parteneriatul Cefin Trucks – ATP Motors demonstrează calitatea gamei de vehicule comerciale Ford Trucks destinate domeniului construcții. Puterea și stabilitatea probate în condiții de șantier, motoarelor Ecotorq Euro 6 cu un consum redus de combustibil, sistemul de frânare a motorului și durabilitatea în toate condițiile de încărcare, alături de seria de servicii adaptate, poziționează brandul Ford Trucks ca unul dintre cei mai importanți furnizori de vehicule comerciale destinate domeniului construcții din România.

”Ne bucurăm să marcăm prezența noastră pe piața din Vestul României prin această livrare, foarte importantă din perspectiva noastră, către Selina Grup – unul dintre cele mai mari concerne din piața de construcții din România. Oferta noastră a vizat atât prezentarea unui produs perfect adaptat exigențelor clientului nostru, cât și o gama de servicii concepută în scopul întâmpinării și depășirii nevoilor lor”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator și distribuitor Ford Trucks în România.

”Salutăm prima livrare de vehicule comerciale Ford Truck la Oradea și mulțumim partenerului nostru, Cefin Trucks, pentru susținere. Produse competitive, termen de livrare prompt, preț corect și servicii integrate, toate au constituit avantajele acestei tranzacții. Pe termen lung, investiția va fi cu siguranță un succes pentru Selina Grup”, au spus și oficialii ATP Motors.

”Ne bucurăm să avem ocazia să deschidem o ușă de colaborare cu o societate și un producător care promite să devina o forță pe piața de construcții din România și din întreaga regiune. Sperăm că acest parteneriat să se dezvolte pe termen lung și să se concretizeze în noi posibilități de colaborare”, precizează responsabilii de achiziții Drumuri Bihor SA, prin vocea Dir. Ec. Chise Emanuel.

Autobasculante Ford Trucks 3542D 6X4 DCAB E6 16S2230 s-au impus, de această dată, prin robustețe și performanță: motorul FORD ECOTORQ Euro 6, cu 6 cilindri în linie, capacitate cilindrica de 12.740 cmc, dezvoltă o putere de 420 CP la 1800 rpm și cuplu maxim de 2150 Nm la 1.000-1.300 rpm.

Stocul optimizat de vehicule comerciale Ford Trucks a permis un termen de livrare imbatabil, acestea fiind disponibile în România pentru livrare imediată. Un alt serviciu din gama de servicii Ford Trucks de care beneficiază Selina Grup în cadrul acestui contract este extinderea perioadei de garanție de la 2 la 3 ani.

De asemenea, trebuie menționat faptul că vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni pus la dispoziție prin parteneriatul devenit deja de tradiție Ford Trucks – ViaSat.

Vehiculele livrate urmează sa fie folosite în șantierele pentru construcția drumurilor din municipiul Oradea.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

40 de camioane destinate sectorului de construcții, livrate de AUTOGLOBUS la Timișoara

Autoglobus anunță livrarea a 40 de camioane către Drumuri și Poduri Banat...

Camioane

eActros 600 a trecut cu succes toate testele înainte de începerea producției de serie

Wörth am Rhein găzduiește nu numai cea mai mare fabrică de camioane...

Camioane

Ford Trucks și IVECO semnează un Memorandum de Înțelegere pentru a examina potențiale sinergii

Ford Trucks și IVECO au în plan un eventual parteneriat tehnologic. Primul...

Camioane

Gheorghe Vlase – Ambasadorul Ford Trucks F-Max pentru un condus eficient

AIC Trucks anunță lansarea unui proiect de test și analiză reală a...