Basculante Ford Trucks pentru Selina Grup

Grupul de firme Selina, una dintre cele mai importante companii de pe piața construcțiilor din vestul țării, a achiziționat patru autobasculante Ford Trucks 3542D 6X4 DCAB E6 16S2230.
Ford Trucks livrare basculante Selina Grup

La doar câteva săptămâni de la evenimentul de lansare a sediului din Oradea, parteneriatul Cefin Trucks – ATP Motors demonstrează calitatea gamei de vehicule comerciale Ford Trucks destinate domeniului construcții. Puterea și stabilitatea probate în condiții de șantier, motoarelor Ecotorq Euro 6 cu un consum redus de combustibil, sistemul de frânare a motorului și durabilitatea în toate condițiile de încărcare, alături de seria de servicii adaptate, poziționează brandul Ford Trucks ca unul dintre cei mai importanți furnizori de vehicule comerciale destinate domeniului construcții din România.

”Ne bucurăm să marcăm prezența noastră pe piața din Vestul României prin această livrare, foarte importantă din perspectiva noastră, către Selina Grup – unul dintre cele mai mari concerne din piața de construcții din România. Oferta noastră a vizat atât prezentarea unui produs perfect adaptat exigențelor clientului nostru, cât și o gama de servicii concepută în scopul întâmpinării și depășirii nevoilor lor”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator și distribuitor Ford Trucks în România.

”Salutăm prima livrare de vehicule comerciale Ford Truck la Oradea și mulțumim partenerului nostru, Cefin Trucks, pentru susținere. Produse competitive, termen de livrare prompt, preț corect și servicii integrate, toate au constituit avantajele acestei tranzacții. Pe termen lung, investiția va fi cu siguranță un succes pentru Selina Grup”, au spus și oficialii ATP Motors.

”Ne bucurăm să avem ocazia să deschidem o ușă de colaborare cu o societate și un producător care promite să devina o forță pe piața de construcții din România și din întreaga regiune. Sperăm că acest parteneriat să se dezvolte pe termen lung și să se concretizeze în noi posibilități de colaborare”, precizează responsabilii de achiziții Drumuri Bihor SA, prin vocea Dir. Ec. Chise Emanuel.

Autobasculante Ford Trucks 3542D 6X4 DCAB E6 16S2230 s-au impus, de această dată, prin robustețe și performanță: motorul FORD ECOTORQ Euro 6, cu 6 cilindri în linie, capacitate cilindrica de 12.740 cmc, dezvoltă o putere de 420 CP la 1800 rpm și cuplu maxim de 2150 Nm la 1.000-1.300 rpm.

Stocul optimizat de vehicule comerciale Ford Trucks a permis un termen de livrare imbatabil, acestea fiind disponibile în România pentru livrare imediată. Un alt serviciu din gama de servicii Ford Trucks de care beneficiază Selina Grup în cadrul acestui contract este extinderea perioadei de garanție de la 2 la 3 ani.

De asemenea, trebuie menționat faptul că vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni pus la dispoziție prin parteneriatul devenit deja de tradiție Ford Trucks – ViaSat.

Vehiculele livrate urmează sa fie folosite în șantierele pentru construcția drumurilor din municipiul Oradea.

Adaugati comentariu