BFGoodrich va vinde în Europa anvelope de camion produse la Zalău

BFGoodrich, liderul mondial în anvelope off-road de peste 100 de ani, a lansat în Europa o nouă gamă de anvelope destinate camioanelor și autobuzelor. Noile anvelope vor fi produse și la fabrica Michelin de la Zalău, care a primit cu această ocazie utilaje noi, ce vor crește gradul de automatizare și productivitatea.
BFGoodrich Zalau

”Această lansare este un moment important pentru brandul BFGoodrich și continuă promisiunile noastre de a oferi valoare în tot ceea ce facem. Suntem încrezători că noua gamă de camioane și autobuze va fi cu adevărat semnificativă pentru piața europeană și va întări și mai mult istoria globală a brandului BFG”, a declarat Martin Thiollier, Vice Președinte Marketing și Vânzări Europa Central Sudică Michelin.

Noua gamă BFGoodrich pentru camioane acoperă cele mai importante categorii de camioane din Europa:

► INTERNAȚIONAL
BFGoodrich Route Control – dedicat transportului de mărfuri, această gamă oferă siguranță și performanță pe termen lung. Anvelopele pot fi reșapate și recalibrate pentru a reduce prețul per kilometru. Route Control este dedicată flotelor și este adaptată pentru nevoile lor, mai exact anvelope pentru axa direcție și anvelope pe serie 60 pentru a optimiza transporturile dedicate încărcăturilor grele (mega).

► CONSTRUCȚII
BFGoodrich Cross Control – pentru activitățile de pe șantierele de construcții, foarte robuste, au fost testate cu rigurozitate pe circuitele din Africa; Robustețe crescută în carcasă.

► TRANSPORTUL URBAN
BFGoodrich Urban Control – în special pentru autobuzele de pasageri, aceasta este o anvelopă sigură și cu zgomot redus. Dispune de protecție suplimentară laterală și este echipată cu un chip RFID pentru o întreținere ușoară a pneurilor și gestionarea inventarului.

Odată cu această lansare de produs, BFGoodrich a prezentat și serviciile asociate. Astfel, după modelul Michelin, clientul poate rambursa anvelopa de camion și autobuz în primele 100 de zile după cumpărare, dacă nu este pe deplin mulțumit.

Noua gamă de anvelope pentru camioane BFGoodrich va fi comercializată în Europa de către peste 3.000 de dealeri parteneri.

Adaugati comentariu