BFGoodrich Zalau
Home Noutati BFGoodrich va vinde în Europa anvelope de camion produse la Zalău
Noutati

BFGoodrich va vinde în Europa anvelope de camion produse la Zalău

47

BFGoodrich, liderul mondial în anvelope off-road de peste 100 de ani, a lansat în Europa o nouă gamă de anvelope destinate camioanelor și autobuzelor. Noile anvelope vor fi produse și la fabrica Michelin de la Zalău, care a primit cu această ocazie utilaje noi, ce vor crește gradul de automatizare și productivitatea.”Această lansare este un moment important pentru brandul BFGoodrich și continuă promisiunile noastre de a oferi valoare în tot ceea ce facem. Suntem încrezători că noua gamă de camioane și autobuze va fi cu adevărat semnificativă pentru piața europeană și va întări și mai mult istoria globală a brandului BFG”, a declarat Martin Thiollier, Vice Președinte Marketing și Vânzări Europa Central Sudică Michelin.

Noua gamă BFGoodrich pentru camioane acoperă cele mai importante categorii de camioane din Europa:

► INTERNAȚIONAL
BFGoodrich Route Control – dedicat transportului de mărfuri, această gamă oferă siguranță și performanță pe termen lung. Anvelopele pot fi reșapate și recalibrate pentru a reduce prețul per kilometru. Route Control este dedicată flotelor și este adaptată pentru nevoile lor, mai exact anvelope pentru axa direcție și anvelope pe serie 60 pentru a optimiza transporturile dedicate încărcăturilor grele (mega).

► CONSTRUCȚII
BFGoodrich Cross Control – pentru activitățile de pe șantierele de construcții, foarte robuste, au fost testate cu rigurozitate pe circuitele din Africa; Robustețe crescută în carcasă.

► TRANSPORTUL URBAN
BFGoodrich Urban Control – în special pentru autobuzele de pasageri, aceasta este o anvelopă sigură și cu zgomot redus. Dispune de protecție suplimentară laterală și este echipată cu un chip RFID pentru o întreținere ușoară a pneurilor și gestionarea inventarului.

Odată cu această lansare de produs, BFGoodrich a prezentat și serviciile asociate. Astfel, după modelul Michelin, clientul poate rambursa anvelopa de camion și autobuz în primele 100 de zile după cumpărare, dacă nu este pe deplin mulțumit.

Noua gamă de anvelope pentru camioane BFGoodrich va fi comercializată în Europa de către peste 3.000 de dealeri parteneri.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...