Autocar MAN Viitorul MAN Lions Coach nou pentru FC Viitorul
Home Autobuze Autocar MAN Lion’s Coach nou pentru FC Viitorul
Autobuze

Autocar MAN Lion’s Coach nou pentru FC Viitorul

26

La sfârșitul anului trecut, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul mărcii MAN în România, a livrat un autocar nou MAN Lion’s Coach echipei de fotbal FC Viitorul.

La meciurile naționale și internaționale, jucătorii primei echipe a FC Viitorul vor călători la bordul noului autocar MAN Lion’s Coach. Autocarul a fost produs în prima jumătate a anului trecut, fiind configurat ținându-se cont de cerințele echipei și dotat cu cele mai noi tehnologii de siguranță și cele mai noi sisteme de asistență pentru șofer.

”Gheorghe Hagi a fost și este tenace și vizonar în activitatea pe care o desfășoară. Nu întâmplător și prietenia noastră strânsă de peste 20 de ani. Susțin cu încredere și convingere Academia și echipa de fotbal înființate de el acum 12 ani și mă bucur că sunt în continuare partenerul lui principal în furnizarea mijloacelor de transport pentru echipele sale”, a declarat Michael Schmidt, Președinte MHS Holding.

Autocarul de 13,1 m lungime are 2 axe și un total de 57 locuri. El este pus în mișcare de un motor Euro 6d de 470 CP, prin intermediul transmisiei automate MAN TipMatic 12. Exteriorul autocarului este personalizat în culorile clubului pe acesta fiind prezentă stema și trofeele majore câștigate de echipă. Pentru o eficiență maximă a consumului de combustibil, autocarul este echipat cu anvelope Michelin pe ambele axe, inclusiv roțile de rezervă.

La interior, noul autocar este echipat cu scaune din piele și material textil (cu suport pentru reviste, cotiere, suport pentru picioare, priză dublă USB și centură de siguranță în 3 puncte), sistem de aer condiționat Spheros (putere 38kW) precum și sistem de iluminat, care asigură confortul echipei în timpul deplasărilor.
De asemenea, autocarul are în dotare chicinetă, cafetieră, frigider și toaletă, invertor 24V/230V/2700W și rețea integrată de Internet.

Alături de confort și eficiență, noul autocar are un standard înalt de siguranță. Acesta este echipat cu ESP, EBA, LGS, ACC și sistem de monitorizare a presiunii anvelopelor.

Un alt aspect important este confortul șoferului. Acesta se bucură de confortul scaunului tip Luxury, încălzit și ventilat, cu suport lombar și două cotiere. Pentru manevrele cu spatele, șoferul este asistat de o cameră video. Printre altele, autocarul este echipat cu lumini automate, senzor de ploaie și parbriz încălzit.

”Suntem alături de Academia Gheorghe Hagi de peste 10 ani, de când aceasta a fost înființată. Deși anul trecut a fost dificil, ne-am dorit să ne păstrăm promisiunea față de ei și să le punem la dispoziție un nou autocar MAN, care este utilizat de către prima echipă FC Viitorul”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

FC Viitorul se alătură unor cluburi de fotbal importante, care folosesc noua generație MAN Lion’s Coach, precum Bayern München, Borrusia Dortmund, Barcelona, Hamburg SV, Hannover și echipa națională de fotbal a Germaniei.

”Mulțumesc partenerilor noștri MHS pentru sprijinul permanent acordat încă de la începutul proiectului Academiei. Le-am promis atunci că vom deveni cea mai bună academie de fotbal din România, iar astăzi putem să spunem că ne-am onorat promisiunea. Orice detaliu poate face diferența în fotbal, iar confortul sportivilor noștri poate fi un atu important”, a declarat Gheorghe Hagi.

Noul MAN Lion’s Coach este al 3-lea autocar din istoria parteneriatului, pus la dispoziție de MHS Truck & Bus Group pentru FC Viitorul.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Karsan continuă să-și întărească poziția în România

Conducând tranziția transportului public electric pe arena globală, Karsan continuă să își...

Autobuze

48 de autobuze electrice BYD vor fi furnizate de New Kopel Car Import către municipiul Bacău

New Kopel Car Import, parte a SIXT Group Romania, a semnat cu...

Autobuze

Karsan mai stabilește o premieră cu Autonomous e-ATAK

Karsan va fi primul constructor care folosește conducere autonomă în transportul public...

Autobuze

Șase autobuze electrice circulă pe linia 368 de la 1 martie

Șase autobuze electrice circulă pe linia 368, din start de martie. Anunțul...