ARR amână examenele pentru atestate încă două săptămâni

Autoritatea Rutieră Română (ARR) a anunțat că nu va organiza sesiuni de examinare teoretică pentru obținerea atestatelor/certificatelor de pregătire profesională nici în următoarele două săptămâni.
ARR reia testarea teoretică pentru atestate profesionale sesiunile de examinare teoretică

În următoarele două săptămâni, examenele ARR erau programate în zilele de 8-9 august, respectiv 15-16 august. Potrivit unui comunicat la instituției, acestea au fost suspendate atât din cauza celor două cazuri de infectare cu Covid-19 din rândul angajaților ARR, cât și din cauza evoluției epidemiei în România.

De asemenea, în funcție de evoluția situației la nivel intern/național, ARR nu exclude posibilitatea de a fi prelungită această perioadă. Reluarea sesiunilor de examinare pentru județele care erau programate conform calendarului de examinare teoretică al Autorității Rutiere Române (ARR), în vederea obținerii atestatelor și certificatelor de pregătire profesională, în perioada 18.07.2020 – 09.08.2020, va fi adusă la cunoștință persoanelor interesate din domeniu în termen util.

Totodată, Autoritatea Rutieră Română (ARR) actualizează în permanență site-ul www.arr.ro cu informațiile de interes național privind CORONAVIRUS (Covid-19), disponibile la adresa web www.arr.ro/covid19.

Adaugati comentariu