Doi angajați ARR, confirmați cu Covid-19
Home Transportatori Doi angajați ARR, confirmați cu Covid-19
Transportatori

Doi angajați ARR, confirmați cu Covid-19

61

Doi angajați ai Autorității Rutiere Române (ARR) la nivelul nivelul administrației centrale au fost confirmați ca infectați cu Covid-19. Examenele teoretice pentru obținerea atestatelor programate în acest weekend au fost suspendate.Autoritatea Rutieră Română a anunțat astăzi, printr-un comunicat, că în data de 28.07.2020, conducerea ARR a fost înștiințată de către un salariat al său, telefonic, că acesta a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. În data de 30.07.2020, un al doilea salariat a anunțat conducerea despre faptul că a fost diagnosticat cu COVID-19.

ARR a precizat că că cei doi angajați nu lucrează în aceeași structură și nu desfășoară activități de relații publice. În cadrul instituției a fost efectuată o anchetă internă, iar colegii de birou, posibili contacți direcți, au primit dispoziție să rămână izolați la domiciliu.

La nivelul administrației centrale, acolo unde cei doi își desfășoară activitatea, în mod curent, s-a efectuat dezinfecția tuturor spațiilor, în data de 29.07.2020. Totodată, a fost anunțat serviciul de medicina muncii și Direcția de Sănătate Publică București, pentru efectuarea anchetei epidemiologice.

Tot astăzi, ARR a anunțat că, din cauza situației de față, sesiunile de examinare teoretică pentru obținerea atestatelor/certificatelor de pregătire profesională, programate la 1 și 2 august, au fost suspendate.

În funcție de evoluția situației la nivel intern, ARR ia în calcul posibilitatea de a prelungi perioada de suspendare. Reluarea sesiunilor de examinare pentru județele care erau programate la 1 și 2 august 2020 va fi adusă la cunoștință persoanelor interesate din domeniu în termen util.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AerianTransportatori

Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde...

AerianTransportatori

Românii vor avea zboruri directe către Canada

Românii care doresc să călătorească în America de Nord vor beneficia de...

Transportatori

Guvernul a aprobat proiectul pentru modernizarea Magistralei M 2 Berceni-Pipera

Undă verde pentru modernizarea Magistralei M 2 Berceni-Pipera, cea mai aglomerată linie...

AerianTransportatori

Marile companii aeriene din Europa cer carburanți verzi

Principalele companii aeriene europene au făcut un apel către Bruxelles să se...