Aparatul DKV BOX EUROPE, aprobat pentru Germania

Aparatul DKV BOX EUROPE, prin intermediul căruia vor putea fi plătite în viitor toate taxele de drum din Europa, a fost validat pentru utilizare în Germania. Aparatul fusese anterior aprobat și în Belgia, iar în Austria este în curs de omologare.
Aparatul DKV Box Europe EETS Germania instalarea aparatelor

DKV Euro Service anunță că aparatul DKV BOX EUROPE, compatibil cu noul sistem de taxare EETS, a fost validat pentru Germania. Aprobarea este supusă acordului final al Autorității Federale pentru Transportul de Bunuri.

”Ne bucurăm foarte mult că soluția noastră EETS pentru sistemul german de taxare a fost aprobată. Astfel, suntem în grafic cu planul nostru. Le mulțumim în special clienților noștri care ne-au susținut foarte mult în perioada de teste”, spune Jürgen Steinmeyer, director de taxe la DKV Euro Service.

Fiecare etapă a procesului a fost testată cu succes: de la funcționarea DKV BOX EUROPE, la instalarea sa și comportamentul în timpul utilizării, dar și transferul corect al datelor și facturare. În plus, DKV BOX EUROPE se află în perioada de testare pe drum pentru sistemul austriac de taxare. Deja, din decembrie 2018, dispozitivul a primit aprobarea pentru a fi utilizat pe autostrăzile și drumurile naționale belgiene.

Mai multe informații găsiți pe www.dkv-euroservice.com

Adaugati comentariu