Al treilea premiu consecutiv ”Sustainable Bus of the Year” pentru Iveco
Home Autobuze Al treilea premiu consecutiv ”Sustainable Bus of the Year” pentru Iveco
AutobuzeTehnologie

Al treilea premiu consecutiv ”Sustainable Bus of the Year” pentru Iveco

49

IVECO BUS a câștigat premiul ”Sustainable Bus of the Year 2020” la categoria Intercity, cu autocarul Crossway Natural Power. Este al treilea an consecutiv în care Iveco își adjudecă un premiu SBY.Sustenabilitatea devine din ce în ce mai importantă în industria de transport, iar Iveco este un lider în acest domeniu, cu o gamă completă de vehicule alimentate cu gaz natural. Crossway Natural Power este echipat cu motorul de ultimă generație IVECO Cursor 9 NP și are un design inteligent, cu rezervoarele de CNG integrate în plafon. Acesastă tehnologie patentată permite cea mai mică înălțime totală de pe piață, astfel încât vehiculul poate fi folosit și în zonele cu restricții specifice.

În schimb, modelul Crossway NP oferă aceeași accesibilitate, număr de pasageri și spațiu de bagaje ca la versiunea diesel. Cu o capacitate totală de 1.260 de litri (patru rezervoare de 315 litri), vehiculul are o autonomie de până la 600 km. Motorul Cursor 9 NP dezvoltă 360 CP, la fel ca echivalentul său diesel. Compartimentul pasagerilor are rafturi pentru bagaje și o înălțime internă de cel puțin 2 metri.

Disponibil în variante de 12 și 13 metri lungime, în versiunile de echipare LINE și POP, Crossway NP este ideal pentru cei care caută o soluție de transport ecologică. 100% compatibil cu biometanul, el poate asigura o reducere a emisiilor de CO2 de până la 95%.

”Cu premiul Sustainable Bus of the Year 2020 ne reafirmăm poziția de lider al segmentului. Avem o soluție matură și ecologică de transport, calități recunoscute de juriu și confirmate de numărul mare de operatori care au comandat acest vehicul de la lansare”, a declarat Stéphane Espinasse, șeful IVECO BUS, în timpul ceremoniei care a avut loc în timpul expoziției Busworld din Bruxelles (Belgia).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiTehnologie

Noi tehnologii ZF

În perioada premergătoare IAA Transportation 2024, ZF își dezvăluie în cadrul Global...

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Tehnologie

ABB E-mobility și MAN demonstrează încărcarea MW pe eTruck

ABB E-mobility și MAN Truck & Bus au sărbătorit premiera sistemului de...