Mercedes-Benz Conecto Oradea
Home Autobuze 7 autobuze noi Mercedes-Benz Conecto și Citaro Hybrid pentru Oradea
Autobuze

7 autobuze noi Mercedes-Benz Conecto și Citaro Hybrid pentru Oradea

96

Mercedes-Benz Trucks & Buses România a livrat astăzi către Oradea Transport Local, primele șase autobuze Conecto, cărora li se va alătura și un model Citaro Hybrid.Autobuzele noi Mercedes-Benz Conecto livrate la Oradea au o lungime de 12 metri, podea coborâtă și o capacitate de până la 108 de pasageri, dintre care 27 pe scaune. Vehiculele îndeplinesc cele mai stricte standarde de poluare, Euro VI D.

”Ne bucură decizia autorităților orădene de reînnoire a flotei de transport public. Astfel, autobuzele Mercedes-Benz Conecto vor asigura îndeplinirea cu succes a celor două obiective principale ale autorităților: reducerea semnificativă a emisiilor poluante și a costurilor de operare. De asemenea, nivelul ridicat de echipare, prevăzut cu numeroase sisteme de siguranță și asistență, asigură un confort sporit pasagerilor și o experiență de conducere mult mai relaxată șoferilor”, a declarat Bogdan Aldea, Sales & Marketing Director Autobuze şi Autocare din cadrul Mercedes-Benz Trucks & Buses România.

Conecto OradeaAutobuzele dispun de sisteme de informare, sunt prevăzute cu camere de supraveghere pentru siguranța călătorilor şi includ un sistem de monitorizare a numărului de pasageri. Postul de conducere ergonomic asigură accesul facil al șoferului la toate panourile de instrumente și este ferit de orice sursă de distragere a atenției.

În plus, autobuzele sunt dotate cu rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități, zonă dedicată pasagerilor cu mobilitate redusă și sunt prevăzute cu scaune capitonate pentru confortul călătorilor, precum și cu prize pentru încărcarea dispozitivelor mobile.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz Trucs & Buses sunt disponibile online la: www.mercedes-benz-bus.com/ro_RO/home.html

Citește și:

Târgoviște cumpără 28 de autobuze Citaro Hybrid

Țările UE relaxează restricțiile de călătorie după reguli proprii

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AutobuzeNoutatiRutierTransportatori

Primăria Galați cumpără 10 microbuze electrice Karsan e-Jest

Primăria Municipiului Galați anunță că a semnat contractul pentru achiziția a 10...

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Autobuze

Karsan e-Jest și e-ATA, lideri în Europa al patrulea an consecutiv

Karsan, care joacă un rol de pionierat în transformarea transportului public în...