Iveco
Home Noutati 3 modele de IVECO Daily de care are nevoie afacerea ta
Noutati

3 modele de IVECO Daily de care are nevoie afacerea ta

53
IVECO Daily este alegerea perfectă pentru cei care își construiesc o flotă fiabilă și versatilă de autovehicule utilitare.

Ai la dispozitie pentru drive test diferite modele în showroom-ul Auto Schunn, alături de automobile comercializate de Mercedes România, pentru ca tu să te bucuri de cele mai noi apariții pe piața auto. Iată trei propuneri de modele Iveco ce pot aduce un plus de valoare afacerii tale, prin performanțe și calitate superioară.

IVECO Daily Furgon:

Nu doar un simplu vehicul comercial. Noul Furgon Iveco Daily este proiectat de specialiști pentru a fi un sprijin real în gestionarea oricărei afaceri orientate spre profit și succes.

Avantajele noului Furgon Daily sunt bazate pe tehnologia de ultimă oră. Gândit confortabil, acest tip de furgon este ideal pentru șoferii care se află perioade lungi de timp la volan, iar experiența trebuie să fie una relaxantă, plăcută, dar și utilă. Fiecare detaliu este studiat pentru a aduce clientului un plus de siguranță și calitate.

Există diverse modele de caroserie și îți poți alege varianta de furgon necesară afacerii tale. Poți opta pentru furgoneta, vitrata sau semivitrata. Daily Furgon de la Iveco este dotat pentru volume variate de la 7.3 metri cubi până la dimensiuni impresionante de 19.6 metri cubi.

Daily Furgon este un vehicul practic și versatil, util în numeroase circumstanțe. Poți găsi modelul perfect și ți-l poți personaliza conform cerințelor tale, pentru livrări, transporturi grele, curierat sau orice afacere care are nevoie de un furgon performant. Gradul de încărcare al furgonului Daily este unul considerabil ca urmare a unei suspensii frontale performante, modelele cu suspensie QUAD-LEAF pot suporta o sarcină maximă de până la 1900 kg. Modelul echipat cu roți duble are suspensie QUAD-TOR, pentru o încărcare maximă de până la 2700 kg.

IVECO Daily Sasiu:

New Daily Chassis Cab este proiectat pentru nivele înalte de performanță. Dacă afacerea ta are nevoie de un vehicul solid, atunci alege perfomanța și rezistența oferită de Iveco.

Noul Daily sasiu are dotări tehnologice de ultimă generație,cele mai bune condiții de șofat , siguranță și confort. De-a lungul istoriei sale, Iveco a adus permanent îmbunătățiri modelelor sale, iar Iveco Daily nu face excepție. Indiferent de utilizare, există un vehicul Daily potrivit.

Ai la îndemană autovehicule de la cele mai ușoare de 3.3 tone până la cele grele de 7.2 tone, cu distante între osii de 3000 – 5100 mm si lungimi ce ating 6190 mm. Poți profita de rezistența și versatilitatea modelului Iveco Sasiu, ce are cadrul de secțiune in C fabricat din oțel de cea mai bună calitate, rezistent la sarcini mari.

IVECO Daily 4×4:

Iveco Daily 4×4 este un vehicul utilitar ușor, dar proiectat cu șasiu solid,  cu suspensii performante , practic și robust ca un camion. Este un model excelent, potrivit pentru a fi personalizat pentru orice afacere. La volanul unui Iveco Daily 4×4, model sasiu sau furgon , conduci în deplină siguranță pe orice suprafață carosabilă și în orice anotimp.

IVECO Daily 4×4 are versiuni all-road și off-road pentru  condus comod pe mai dificile terenuri, drumuri dificile forestiere dar și șosele  asfaltate.

Grație prizei de putere generată de cutia intermediara de viteze şi celor 4 feluri de timonerie, autovehiculul Iveco Daily 4×4 este pregătit să fie utilizat cu diverse accesorii, de la platforme până la pluguri de zăpadă.

Autovehiculele  marca Iveco Daily 4×4 sunt prevăzute cu dotări tehnice necesare unor aplicații de tip off road și sunt prevăzute cu echipamente necesare montării unor echipamente ca de exemplu bare de protective sau montajul unui plug de înăturat zăpada sau un troliu.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...