ZF TX-FUELBOT reducere costurile cu carburantul cu 21%

ZF a prezentat TX-FUELBOT, o soluție predictivă bazată pe Big Data & Analytics proiectată special pentru scăderea costurilor cu carburantul flotelor de vehicule comerciale.
ZF TX-FUELBOT

Dezvoltată pentru a duce eficiența consumului flotelor la următorul nivel, TX-FUELBOT ia în calcul informații de la sistemul telematic al camionului, sistemele de planificare și rutare și prețurile carburanților în stațiile din Europa. Soluția, disponibilă prin gama de servicii de administrare a flotelor Transics, își propune să reducă costurile cu carburantul ale flotelor de orice dimensiune cu aproximativ 21%.

Bazându-se pe inteligență artificială și o analiză predictivă a datelor, ZF TX-FUELBOT calculează automat cea mai ieftină soluție pentru următoarea realimentare. Soluția ia în calcul cele mai scurte rute ocolitoare, timpul de condus disponibil și carburantul rămas în rezervor.  Recomandările sunt trimise direct șoferului, în timp real. Ele sunt disponibile și la sediul central, printr-o aplicație interactivă.

TX-FUELBOT nu necesită investiții în echipamente suplimentare. Soluția poate fi personalizată pe nevoile oricărei flote, cu posibibilitatea de a face alegeri privind stațiile de realimentare preferate, cardurile de carburant sau chiar și prețurile carburanților sau reducerile oferite.

”TX-FUELBOT este prima soluție de administrare a costurilor cu carburantul disponibilă pe scară largă. Ea automatizează deciziile privind realimentarea optimă, ajutând flotele să obțină economii fără precedent”, a declarat Peter Bal, Business Leader Digital Customer Solutions EMEA la ZF Commercial Vehicle Control Systems.

Adaugati comentariu