ZF TX-FUELBOT
Home Servicii ZF TX-FUELBOT reducere costurile cu carburantul cu 21%
Servicii

ZF TX-FUELBOT reducere costurile cu carburantul cu 21%

9

ZF a prezentat TX-FUELBOT, o soluție predictivă bazată pe Big Data & Analytics proiectată special pentru scăderea costurilor cu carburantul flotelor de vehicule comerciale.Dezvoltată pentru a duce eficiența consumului flotelor la următorul nivel, TX-FUELBOT ia în calcul informații de la sistemul telematic al camionului, sistemele de planificare și rutare și prețurile carburanților în stațiile din Europa. Soluția, disponibilă prin gama de servicii de administrare a flotelor Transics, își propune să reducă costurile cu carburantul ale flotelor de orice dimensiune cu aproximativ 21%.

Bazându-se pe inteligență artificială și o analiză predictivă a datelor, ZF TX-FUELBOT calculează automat cea mai ieftină soluție pentru următoarea realimentare. Soluția ia în calcul cele mai scurte rute ocolitoare, timpul de condus disponibil și carburantul rămas în rezervor.  Recomandările sunt trimise direct șoferului, în timp real. Ele sunt disponibile și la sediul central, printr-o aplicație interactivă.

TX-FUELBOT nu necesită investiții în echipamente suplimentare. Soluția poate fi personalizată pe nevoile oricărei flote, cu posibibilitatea de a face alegeri privind stațiile de realimentare preferate, cardurile de carburant sau chiar și prețurile carburanților sau reducerile oferite.

”TX-FUELBOT este prima soluție de administrare a costurilor cu carburantul disponibilă pe scară largă. Ea automatizează deciziile privind realimentarea optimă, ajutând flotele să obțină economii fără precedent”, a declarat Peter Bal, Business Leader Digital Customer Solutions EMEA la ZF Commercial Vehicle Control Systems.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...