Wizz Air organizează două evenimente de recrutare în București pentru programul Pilot Academy

Wizz Air anunță că în data de 31 martie 2022 va găzdui două evenimente de recrutare în București. Acestea fac parte din Programul Wizz Air Pilot Academy (WAPA). Evenimentele se vor derula începând cu ora 16:00 și 18:00. Ele sunt dedicate oricui dorește să devină pilot comercial profesionist.

Aspiranții încă se pot înscrie aici pentru cel de-al doilea eveniment. Wizz Air Pilot Academy este un program unic de pregătire, ce oferă piloților cu puțină experiență sau persoanelor fără nicio pregătire posibilitatea de a obține o licență pentru pilotaj comercial și de a se alătura echipei companiei.

Wizz Air Pilot Academy pregătește piloți comerciali profesioniști

Wizz Air Pilot Academy susține pregătirea de calitate a piloților, cu sprijinul școlilor de aviație cu experiență și conform standardelor de pregătire ale companiei. Iar datorită schemei financiare îmbunătățite cu taxă de instruire gratuită, potențialii candidați pot fi cu un pas mai aproape de a-și atinge obiectivele.

Evenimentele vor oferi informații despre programul Wizz Air Pilot Academy, ca și despre:

  • procesul de recrutare, înscriere și instruire în cadrul programului
  • durata acestuia
  • beneficiile.

Evenimentele vor include și o sesiune de întrebări și răspunsuri dedicată oricăror nelămuriri cu privire la program.

Detalii despre evenimentele din 31 martie

Evenimentele din 31 martie vor avea loc la Vienna House Easy Airport București (Calea Bucureștilor Nr. 283, Otopeni). Cei care participă vor obține o privire de ansamblu asupra companiei, vor descoperi mai multe despre companie, locul de muncă și despre Wizz Air Pilot Academy. În plus, vor afla termenii și condițiile procesului de recrutare.

Oricine este interesat în programul WAPA poate participa la cele două evenimente. Însă înscrierea propriu-zisă în program nu va fi disponibilă la eveniment. Înscrierile în program pot fi realizate pe site-ul oficial WAPA.

Piloții vor avea șansa de a pilota flota sustenabilă și de ultimă generație a companiei aeriene. Aceasta este aflată în continuă creștere și este compusă din aeronave Airbus A320 și A321.

Wizz Air este hotărâtă să tripleze mărimea flotei sale, ajungând la un total de 500 de aeronave Airbus până în 2030. Programul oferă beneficii variate pentru piloții care vor să aibă o evoluție rapidă în carieră, un salariu competitiv, să aibă parte de formarea și dezvoltarea specifice unui lider în industrie și multe alternative pentru programe de lucru flexibile și fixe.

Adaugati comentariu