WDP Romania
Home Logistică WDP va finaliza în România în următorul an depozite pentru Decathlon, Carrefour, Profi și Ursus
LogisticăNoutati

WDP va finaliza în România în următorul an depozite pentru Decathlon, Carrefour, Profi și Ursus

35

Compania belgiană WDP are în România investiții în derulare ce însumează 142 de milioane de euro, ce reprezintă proiecte pentru mari retaileri precum Carrefour, Decathlon, Profi, LPP sau Ursus Breweries, cu termene de livrare în următoarele 12 luni.Dezvoltatorul belgian de spații logistice și industrial WDP, cu investiții semnificative în România, a publicat ieri rezultatele financiare aferente primelor nouă luni din acest an. Potrivit Raportului financiar atașat, în primele nouă luni ale anului, pe piețele unde derulează operațiuni, compania a reușit să finalizeze proiecte care însumează 414.000 mp, reprezentând investiții de aproximativ 278 de milioane de euro.

Mai mult de o treime dintre acestea, respectiv 97 de milioane de euro, reprezintă investiții finalizate în România, pentru companii precum Auchan, Pirelli, Aeronamic Eastern Europe, Alcar, Lecom sau Aggreko.

Compania are în derulare, în mai multe state din Europa, proiecte în valoare de 467 de milioane de euro care însumează mai mult de jumătate de million de metri pătrați construiți.

În România, investițiile în derulare ale WDP însumează 142 de milioane de euro și reprezintă proiecte pentru mari retaileri precum Carrefour, Decathlon, Profi, LPP sau Ursus Breweries, cu termene de livrare în următoarele 12 luni.

Printre beneficiarii noilor investiții se numără Profi la Craiova, Roman și Timișoara, Carrefour la Deva, LPP și Decathlon la Ștefăneștii de Jos și Rosti, furnizor pentru industria de ambalaje, la Păulești.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...

Logistică

Jungheinrich, o nouă serie de transpaleți electrici pietonali

Jungheinrich a prezentat la LogiMAT noua serie de stivuitoare electrice cu platformă...