WABCO TX-TRAILERPULSE portalul TX-TRAILERFIT
Home Remorci WABCO lansează soluția TX-TRAILERPULSE
RemorciServicii

WABCO lansează soluția TX-TRAILERPULSE

13

Furnizorul de tehnologie pentru vehicule comerciale WABCO va lansa în această vară soluția de monitorizare și diagnoză de la distanță a remorcilor TX-TRAILERPULSE.TX-TRAILERPULSE este o soluție de conectivitate pentru remorci bazată pe Internetul Lucrurilor, care combină funcția de localizare în timp real cu informații suplimentare de diagnoză de la distanță. Soluția este prima de acest fel și poate fi folosită pe toate tipurile de remorci.

Sistemul poate fi instalat cu ușurință atît din fabrică (OEM), cât și ulterior (retrofit). Soluția permite operatorilor de flote, precum și companiilor care închiriază remorci, să-și urmărească, întrețină și administreze mai bine activele, indiferent de localizare.

”În operațiunile actuale din Europa, aproximativ 70% dintre remorci nu sunt echipate cu nicio soluție de conectivitate. TX-TRAILERPULSE oferă un mod necostisitor de monitoriza și administra optim remorcile indiferent de tipul acestora. Astfel, tehnologia poate fi folosită în flotele mixte care transportă mărfuri diferite”, a declarat Philippe Colpron, vicepreședinte al WABCO responsabil cu soluțiile pentru flote.

Conectată direct la sistemul electronic de frânare al remorcii (TEBS), soluția captează și procesează datele de diagnoză prin intermediul portalului TX-TRAILERFIT. Acesta evaluează starea tehnică a remorcii și poate furniza, de exemplu, indicații despre cauza defecțiunii și indicații de reparare. Datele pot fi partajate rapid și sigur cu atelerierele de service partenere, construind un lanț digital conectat de întreținere și reparații, cu impact pozitiv asupra timpului de disponibilitate al vehiculelor.

WABCO a semnat deja primul contract pentru această soluție, înainte de lansarea comercială, care va avea loc în luna iunie. Prima companie care va instala pe remorcile sale sistemul TX-TRAILERPULSE este Dom’Azur din Franța, specializată în transporturi grele și încărcături excepționale.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...