Vrei să cumperi un camion rulat? Ce trebuie să iei în calcul
Home Camioane Vrei să cumperi un camion rulat? Ce trebuie să iei în calcul
CamioaneNoutati

Vrei să cumperi un camion rulat? Ce trebuie să iei în calcul

47

Cumpărarea unui camion rulat poate fi o modalitate excelentă de extindere a flotei, dacă luați în calcul prețul redus de achiziție sau rata de depreciere mai mică.Cu atât de multe vehicule de flotă bine întreținute care intră în piață, acesta poate fi un moment bun de a investi într-un camion rulat. Dar înainte de a face acest lucru, trebuie să luați în calcul câțiva factori pentru a minimiza riscul de a face o investiție proastă.

Înțelegerea nevoilor și definirea modului în care intenționați să folosiți camionul este primul pas pe care trebui să îl faceți. De asemenea, trebuie să decideți un buget alocat pentru achiziție. Alte subiecte la care trebuie să vă gândiți este aspectul camionului, performanțele și echipamentele necesare. Faceți o listă cu dotări obligatorii de la motor, suprastructură și cabină, care vă pot ajuta să eliminați camioanele nepotrivite.

Odată ce ați stabilit acești parametri, informația este cea mai eficientă armă pe care o aveți la dispoziție pentru a alege camionul potrivit. Adunați orice informație despre istoricul vehiculului, prima înmatriculare, întreținere și reparații. Trebuie să înțelegeți și cum a fost folosit camionul și de ce este vândut acum. O inspecție completă, poate însoțit de un mecanic profesionist, ar trebui să ofere o imagine clară a stării și calității camionului.

Apoi mai trebuie să vă gândiți de unde vă convine să cumpărați camionul. Începerea căutărilor online este un mod bun de a aduna mai multe informații și de a înțelege ce opțiuni aveți. Puteți lua în considerare un vânzător individual, un specialist în camioane rulate sau un dealer local. Există multe riscuri asociate cu vehiculele vechi, astfel încât este important să alegeți un vânzător renumit. La un vânzător individual prețul poate fi mai mic, dar și riscul este mai mare.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

România primește 149 milioane de euro de la UE

România primește granturi în valoare de 149 milioane de euro de la...

Noutati

Fast Danube 2: E oficial!

Comisia Europeană a selectat proiectul Fast Danube 2 pentru finanțare de 195,5...

Noutati

UE va investi şapte miliarde de euro în infrastructuri de transport durabile, sigure şi inteligente

Comisia Europeană a selectat 134 proiecte de transport pentru a primi peste...

CamioaneNoutati

Renault Trucks, Jumbo și SVZ testează prototipul electric „Oxygen”

Renault Trucks își continuă activitatea de cercetare și dezvoltare cu camionul său...