VISTA
Home Noutati Începe VISTA, competiția pentru personalul de service Volvo
Noutati

Începe VISTA, competiția pentru personalul de service Volvo

5

La 30 septembrie încep înscrierile pentru cea mai mare competiție din lume dedicată personalului din rețeaua de service: VISTA – Volvo International Service Training Awards. În acest an sunt așteptați să participe aproape 20.000 de tehnicieni.Chiar dacă VISTA este o competiție, principalele obiective sunt încurajarea lucrului în echipă, dar și perfecționarea continuă și dezvoltarea competențelor. Pentru personalul de service, competiția reprezintă o modalitate de a-și crește atât nivelul cunoștințelor, cât și cel al calității muncii.

Tehnicienii bine pregătiți și motivați permit atelierelor Volvo Trucks să diagnosticheze erorile și să rezolve rapid problemele tehnice, îndeplinind, în același timp, standarde înalte de calitate. Aceste abilități sunt elemente cheie în sprijinul acordat clienților pentru a obține o disponibilitate maximă a camioanelor lor.

”O rețea de service de înaltă calitate este crucială pentru afacerile de transport ale clienților noștri. VISTA arată cât de importanți sunt mecanicii noștri și, în același timp, competiția ne îmbunătățește abilitățile, pentru a putea oferi servicii excepționale, prin intermediul celor mai bune echipe din lume”, spune Roger Alm, Președintele Volvo Trucks.

VISTA crește de la an la an, iar cei 20.000 de candidați estimați la nivelul rețelei globale de dealeri Volvo vor forma aproximativ 5.000 de echipe. Competiția este modalitatea Volvo Trucks de a răspunde provocării globale de a recruta și de a păstra tehnicieni competenți.

„VISTA World Championships oferă echipelor o oportunitate de a arăta întregii lumi de ce sunt capabile și de a concura împotriva celor mai buni, în fața unui public de zeci de mii de spectatori. VISTA este mai mult decât o competiție, este o sărbătoare a muncii în echipă, a diversității și a talentului, iar acesta este lucrul care o face unică”, explică Anna Rogbrant, Director de Proiect VISTA.

Despre VISTA

VISTA (Volvo International Service Training Awards) a început în 1957 și s-a adresat, inițial, numai tehnicienilor Volvo din Suedia. 20 de ani mai târziu, în 1977, s-a extins pe toate continentele, atrăgând dealerii autorizați Volvo din întreaga lume. Astăzi, VISTA este un eveniment bienal și cea mai mare competiție din lume destinată personalului din centrele service.

VISTA este deschisă dealerilor Volvo Trucks și Volvo Buses și a tehnicienilor lor din întreaga lume. Pentru a se califica, echipele participante trebuie să treacă prin două etape, care includ întrebări teoretice și tehnice. În precedenta ediție, desfășurată în perioada 2017-2018, 240 de echipe s-au califat pentru semifinale, care s-au desfășurat în Goteborg (Suedia). Cele mai bune 40 de echipe au concurat apoi în Curitiba (Brazilia), în iunie 2018, la Campionatul Mondial VISTA, câștigătoare fiind echipa estoniană ”Viies Ratas”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...

Noutati

Noua formulă de calcul a RCA pentru risc ridicat, operaţională

Noua formulă de calcul a primei RCA recomandate pentru categoria asiguraţilor cu...

Noutati

Karol Sokol preia funcția de Managing Director în cadrul Scania Black Sea Unit

Începând cu 1 aprilie, Benoît Tanguy, actualul Managing Director al Scania Black...