Volvo FH 25 Year Special Edition

Pentru a celebra lansarea modelului Volvo FH în 1993, Volvo Trucks introduce Volvo FH 25 Year Special Edition. Disponibilă atât în versiuni Volvo FH, cât și Volvo FH 16, ediția specială este caracterizat printr-un design exterior și interior distinctiv, printr-un excelent confort pentru șofer și prin caracteristici de ultimă generație.

Volvo FH este unul dintre cele mai de succes modele din industrie, cu aproape un milion de camioane vândute, care a creat un nou mod de viață pentru milioane de șoferi în întreaga lume. Ediția Specială Volvo FH 25 Year este, deci, nu numai o celebrare a camionului în sine, ci și un omagiu adus tuturor clienților și șoferilor care au condus această legendă în ultimii 25 de ani.

„Volvo FH este reprezentarea perfectă a unei atitudini concentrate asupra clientului și un model care a forțat limitele industriei timp de un sfert de secol. Această magnifică ediție este, astfel, atât un omagiu adus primilor 25 de ani, cât și un punct de plecare pentru călătoria noastră plină de succes, alături de clienți și șoferi”, spune Claes Nilsson, Președintele Volvo Trucks.

Exteriorul acestei ediții speciale poate fi descris cel mai bine ca unul contemporan, cu o tentă retro. Detaliile gri-argintii și portocalii subliniază originile camionului și liniile care formează numărul 25 indică aniversarea. Liniile combină efecte 3D și umbre pentru a reflecta tendințele de design ale anilor ’90 și conferă camionului un aspect distinctiv, retro. Au fost create două culori de lansare, una mai închisă, un ton rece de gri (Mammoth Tree Metallic), și un roșu strălucitor (Crimson Pearl), aceasta din urmă este un omagiu modern pentru culoarea roșie originală a cabinei din 1993.

La deschiderea ușii, un interior luxos, premium îl întâmpină pe șofer. Siguranța a fost întotdeauna un element cheie la Volvo FH și această pasiune se manifestă prin detalii de culoare portocalie peste tot, de la cusăturile centurilor de siguranță, la draperii, covorașe și detalii reflectorizante ale ușilor. Folosind accente subtile, dar distincte, echipa de design a creat o continuare a concentrării asupra siguranței și șoferului, care a fost întotdeauna esențială la Volvo FH. Și, pentru a intensifica o experiență excelentă de conducere, combină țesătura cu pielea, pentru a oferi un confort și un design excepțional.

Camionul ediție specială include câteva dintre cele mai recente descoperiri și poate fi specificat cu cele mai recente funcții ale Direcției Dinamice Volvo: Direcție Dinamică Volvo cu Sistem de Asistență Stabilitate, Direcție Dinamică Volvo cu Sistem de Asistență pentru Menținerea Benzii de Rulare și Direcție Dinamică Volvo cu Setări Personale.

Adaugati comentariu