velsycon – sisteme silo și vehicule speciale produse în Germania

velsycon Ltd este recunoscut ca un producător de sisteme de transport precum sisteme silo interschimbabile, containere, cârlige și alte sisteme interschimbabile. După specificațiile clienților, ele sunt montate pe șasiuri de camioane, semiremorci și remorci tandem.
Velsycon

Cifrele mari de export la clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și de peste ocean nu sunt nicidecum întâmplătoare. Segmentele de piață ale companiei sunt materialele de construcții și industriile de Velsycontransport, în special logistică de mărfuri vrac cu silozuri interschimbabile. Sistemul de construcție modulară pentru structuri merită. Cu o combinație între componente fiabile și adaptări speciale, velsycon ocupă cu succes numeroase nișe de piață. Silozurile interschimbabile și containerele ce includ soluții personalizate potrivit cerințelor clienților fac parte de asemenea din gama de produse a velsycon.

În plus față de produsele binecunoscute velsycon, unitățile siloz cu două buzunare se află printre noile favorite dintre unitățile demontabile pentru transport de materiale. Aceste unități siloz cu două buzunare sunt disponibile pentru a fi montate pe șasiuri, remorci tandem sau semiremorci.

Sistemul oferă avantaje considerabile privind capacitatea de încărcare. Companiile de transport sunt special interesate de versiunile pentru semiremorci ale acestor sisteme de transport, deoarece oferă o opțiune suplimentară pentru comenzile de transport și utilizarea autotractoarelor.

Toate sistemele de transport sunt de asemenea disponibile pentru cei interesați și în sistemul de închiriere.

Adaugati comentariu