Firestone Vanhawk Multiseason, prima anvelopă all-season pentru autoutilitare
Home Noutati Vanhawk Multiseason, prima anvelopă all-season Firestone pentru autoutilitare
Noutati

Vanhawk Multiseason, prima anvelopă all-season Firestone pentru autoutilitare

11

Firestone a anunțat lansarea primei sale anvelope all-season din segmentul mijlociu pentru autoutilitare, pe piața europeană: Vanhawk Multiseason.Cea mai recentă anvelopă de la Firestone oferă eficiență optimă consumului de combustibil și este proiectată să funcționeze pe tot parcursul anului, în toate condițiile meteorologice. Vanhawk Multiseason este anvelopa ideală pentru operațiuni specifice flotelor mici și mijlocii, dar și pentru șoferii de autoutilitare private care caută alegerea inteligentă și o eficiență maximă în afaceri.

Alegerea inteligentă pentru afaceri

Încercând întotdeauna să ofere anvelope durabile clienților care doresc să economisească, Firestone și-a extins familia de anvelope Vanhawk cu prima sa anvelopă all-season din gamă. Anvelopa Vanhawk Multiseason oferă o eficiență optimă a combustibilului, obținând clasificarea C pe eticheta UE în majoritatea dimensiunilor existente. Acest lucru a fost posibil datorită rigidității echilibrate a benzii de rulare pentru a oferi performanțe solide pe carosabil uscat, precum și un kilometraj avantajos.

Creată să reziste pe tot parcursul anului, în orice condiții meteo

Firestone Vanhawk Multiseason, prima anvelopă all-season pentru autoutilitareCu un design ce conține modele optimizate de muchii și striații, anvelopa Firestone Vanhawk Multiseason combină performanțele sale în ceea ce privește eficiența consumului de combustibil cu pregătirea pentru iarnă. Anvelopa beneficiază de un compus creat pentru performanțe bune pe zăpadă, care este îmbunătățit încontinuu datorită unui proces de dezvoltare care beneficiază de rezultatele simulărilor extinse și de validările rezultatelor din teren. Acest lucru este demonstrat de marcajele cu 3 piscuri de munte și fulgul de zăpadă (3PMSF) și Mud + Snow (M+S), făcând-o conformă cu toate legislațiile de iarnă din Europa.

Anvelopa Vanhawk Multiseason de la Firestone a obținut, de asemenea clasificarea B pe eticheta UE pentru aderența pe carosabil ud. Această performanță ridicată se datorează unui model asimetric ce conține caneluri longitudinale pentru a maximiza evacuarea apei. Anvelopa oferă, de asemenea, o tehnologie inovativă de mixare a compușilor nano-selectivi pentru o performanță sporită pe carosabil ud și pe zăpadă. Oferă o mai bună dispersie a dioxidului de siliciu în compusul Nano Pro-tech de la Bridgestone.

Performanță puternică pe care te poți baza

Dezvoltată în Europa, ultima anvelopă din familia Vanhawk va fi lansată în Octombrie 2020 și va fi disponibilă în 19 dimensiuni diferite, între 15” și 16”, inclusiv 3 dimensiuni pentru extrasarcină (10PR). Noua anvelopă Firestone Vanhawk Multiseason va acoperi 84% din piață pentru a se potrivi aproape fiecărui tip de vehicul și oricărei sarcini.

În ceea ce privește lansarea noii anvelope Firestone Vanhawk Multiseason, Emilio Tiberio, Chief Technical Officer și Chief Operating Officer la Bridgestone EMIA, a adăugat: „Firestone s-a mândrit întotdeauna să aducă pe piață anvelope economice care oferă performanțe puternice și fiabile. Anvelopa Vanhawk Multiseason are și un beneficiu în plus prin faptul că rezistă pe tot parcursul unui an, chiar și pe zăpadă și carosabil umed, datorită unui design holistic. Pe lângă eficiența optimă a combustibilului, această anvelopă este o alegere excelentă pentru flotele mici și mijlocii care au nevoie de anvelope de lungă durată, care să poată performa în orice condiții meteo, tot anul. Firestone Vanhawk Multiseason este aici pentru a-i ajuta pe clienții noștri să-și optimizeze costurile operaționale și să-și maximizeze eficiența afacerii pe tot parcursul anului”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea...

Noutati

Autostrada Sibiu – Pitești: Imagini noi cu primul tunel veritabil de autostradă din România

Pe Autostrada Sibiu – Pitești se lucrează din plin. Iar pasionații de...

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...