UTA își extinde rețeaua de acceptare în Franța

UTA, unul dintre cei mai mari furnizori europeni de carduri de combustibil și servicii pentru transportatori și flote auto, și-a extins major rețeaua de acceptare în Franța, adăugând stațiile operate de grupurile Auchan și Cora.
UTA

Cardurile UTA devin astfel singurele carduri internaționale acceptate de acum înainte în stațiile Auchan. Utilizatorii cardurilor UTA vor putea alimenta fără numerar în oricare dintre cele 179 de stații Auchan, dintre care 32 adaptate pentru camioane (cu pompe de debit mărit) și în 58 de stații Cora, dintre care 28 adaptate pentru camioane.

Rețeaua de stații de alimentare partenere UTA în Franța ajunge astfel la aproape 2.200 de puncte, asigurându-le astfel clienților grupului libertate și flexibilitate mult superioare la alimentarea cu carburant fără numerar. În total, cardurile UTA au o rețea de peste 55.000 de puncte de acceptare în 40 de țări europene.

”Franța este una dintre destinațiile cele mai importante pentru transportatorii români, așa că parteneriatul nostru cu stațiile de alimentare Auchan și Cora este o veste bună pentru clienții UTA, cărora le aducem acum mai multă flexibilitate în configurarea rutelor, prețuri mai bune și mai puțină bătaie de cap cu gestiunea de zi cu zi a cheltuielilor cu carburantul”, spune Iulian Alexe, Director General UTA România & Bulgaria.

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) se numără printre furnizorii de top din Europa în domeniul cardurilor de alimentare cu combustibil și de servicii. Prin intermediul sistemului de carduri UTA, clienții persoane juridice pot alimenta cu combustibil, indiferent de marcă și fără numerar, la un număr de peste 55.000 de stații de alimentare din 40 de țări europene și pot beneficia de alte servicii cum ar fi decontarea taxelor de drum, servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare, precum și returnarea TVA și a accizelor la carburanți.

Adaugati comentariu