serviciu internațional de transport
Home Logistică UPS extinde serviciul Worldwide Express
Logistică

UPS extinde serviciul Worldwide Express

40

UPS extinde serviciile UPS Worldwide Express în 124 de țări și teritorii, oferind clienților opțiunea de livrare mai rapidă către mai multe locații. Cu serviciul pentru livrări la prânz, UPS ajunge acum în mai multe țări și teritorii decât orice altă companie de curierat.

Serviciul UPS Worldwide Express garantează livrarea în 1-3 zile lucrătoare până la 10:30 a.m., prânz sau 14:00 p.m., în funcție de destinație. În 2017, serviciul UPS Express a devenit disponibil pentru încă 7.000 de coduri poștale în 57 de țări și teritorii.

„Oferta noastră la nivel internațional este de a pune la dispoziţie o rețea globală puternică și un portofoliu care conectează cumpărătorii și vânzătorii oferind o circulaţie transfrontalieră unitară. Odată cu cea mai nouă extindere a serviciilor UPS Worldwide Express, am devenit liderul industriei în realizarea acestei conexiuni în 124 de țări și teritorii, care realizează aproape 96% din produsul intern brut global și 93% din importuri”, a declarat Jim Barber, președinte UPS International.

Companiile aleg serviciul UPS Express pentru expediţii globale sensibile la factorul timp. Companiile care lucrează cu produse cu o durată scurtă de depozitare, cum ar fi cele din industria medicală, beneficiază de viteza și fiabilitatea acestui serviciu. Companiile din industria high-tech și retail, care își desfășoară activitatea într-un ritm rapid au un control mai mare și o flexibilitate sporită asupra lanțului de aprovizionare.

Brazilia este una dintre cele 10 țări din America Latină care beneficiază de extinderea serviciului de către UPS. Brazilia este a opta cea mai mare economie din lume și, potrivit Băncii Mondiale, a generat mai mult de 217 miliarde de dolari din exporturi și 150 de miliarde de dolari din importuri. Clienţii din sectoare precum producţie industrială şi auto depind de serviciul UPS Worldwide Express pentru livrarea pieselor importante utilizate în liniile de producție.

În 2017, importurile către India au crescut cu 21% faţă de 2016, până la aproximativ 42 de miliarde de dolari. Această creștere provine de la mai multe industrii, inclusiv industria electronică și cea a mașinilor industriale. Companiile care fac parte din aceste industrii cu creștere rapidă pot utiliza serviciul expres extins pentru a primi comenzi mai devreme decât înainte.

În regiunea Asia-Pacific, Coreea de Sud este una dintre cele 14 țări incluse în extinderea serviciului UPS Express. În timp ce Coreea de Sud continuă să fie liderul pieței electronice-auto, expansiunea UPS Express va oferi producătorilor și distribuitorilor de piese auto de schimb din zonele industriale majore un avantaj competitiv, prin conectarea mai rapidă cu alți parteneri din lanțul de aprovizionare.

Clienții din Europa vor beneficia de timpi de expediere mai rapizi către Asia și America Latină. UPS se angajează să investească 2 miliarde de dolari în rețeaua sa europeană până în 2019, prin această investiție UPS devenind mai rapid pentru peste 350 de conexiuni între orașe din 27 de țări europene.

Serviciul UPS Worldwide Express face parte din portofoliul UPS Express, care oferă cele mai multe opțiuni de livrare garantate să ajungă la o anumită oră din zi la nivel internațional, inclusiv operațiuni de vămuire de rutină.

Caracteristicile portofoliului UPS Express:
• UPS Express Plus pentru livrări dimineața devreme în 56 de țări și teritorii
• UPS Express pentru livrări la prânz în 124 de țări și teritorii
• UPS Express Saver pentru livrări la sfârşitul zilei în 220 de țări și teritorii

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...