Thermo King lansează soluții de stocare la rece pentru distribuția vaccinului anti Covid
Home Logistică UPS este pregătită să livreze noul vaccin în Europa
Logistică

UPS este pregătită să livreze noul vaccin în Europa

20

Compania de logistică UPS s-a declarat pregătită să livreze noul vaccin anti-Covid în Europa, după ce Agenția Europeană pentru Medicamente a aprobat primul astfel de produs.Agenția Europeană pentru Medicamente a aprobat ieri vaccinul Covid produs de BioNTech și Pfizer, care poate fi utilizat astfel în Uniunea Europeană.

”Ne-am bucurat să aflăm că Agenția Europeană pentru Medicamente a autorizat vaccinul Pfizer-BioNTech. UPS Healthcare deține competențele necesare pentru depozitare frigorifică și transport și este pregătit să ofere ajutor în procesul de livrare în toată Europa. Datorită campusului și facilităților frigorifice UPS Healthcare din Olanda și hub-ului nostru aerian european de la Köln (Germania), situat în apropiere, suntem pregătiți să livrăm acest vaccin care contează cel mai mult pentru a ajuta Europa să eradicheze această pandemie”, a declarat Scott Price, președinte UPS International.

UPS Healthcare deține peste 10 milioane de metri pătrați de spații de distribuție conforme cu cGMP sau cGDP. Serviciile UPS Healthcare includ: gestionare stocuri, ambalare și expediere la temperatură controlată, depozitare dispozitive medicale și fulfillment, laboratoare și logistică pentru studii clinice. Infrastructura globală UPS Healthcare, cel mai nou serviciu de vizibilitate UPS Premier, tehnologiile de urmărire și monitorizare, precum și sistemul global de calitate sunt bine adaptate pentru a răspunde cerințelor complexe de logistică din prezent pentru industriile farmaceutică, de dispozitive medicale și diagnostice de laborator.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...