DKV intră pe piața de taxe de drum din Maroc
Home Servicii DKV intră pe piața de taxe de drum din Maroc
Servicii

DKV intră pe piața de taxe de drum din Maroc

10

Începând de azi, clienții DKV Mobility pot deconta taxa de drum din Maroc fără numerar prin intermediul dispozitivului prepay de bord TAG JAWAZ. DKV este prima companie europeană care va oferi servicii de decontare a taxelor de drum în Africa.În acest sens, DKV Mobility a semnat un acord cu furnizorul de servicii marocan Afriquia SMDC. Rețeaua de taxe din Maroc acoperă 1.750 de kilometri. Clienții DKV pot procura dispozitivul de bord de la oricare dintre cele 40 de puncte de vânzare și stații de carburanți amplasate pe principalele rute de transport din Maroc. La stațiile de taxare, clienții DKV pot înregistra taxele automat prin intermediul aparatului, folosind banda dedicată.

”Suntem foarte mândri că le putem oferi clienților noștri decontarea taxelor pe continentul african pentru prima dată în istoria companiei noastre. Astfel, deservim mulți clienți europeni și africani care folosesc din ce în ce mai mult rețeaua de autostrăzi marocane. DKV are un parteneriat pe termen lung cu Afriquia SMDC în domeniul combustibilului. Suntem mândri să adăugăm taxele de drum parteneriatului nostru de mobilitate prin intermediul acestei soluții de la distanță”, spune Jérôme Lejeune, director general Toll la DKV.

CEO-ul Elbaghdadi al Afriquia SMDC adaugă: ”În calitate de lider al distribuției de petrol și gaze din Maroc, suntem fericiți că parteneriatul cu DKV crește și depășește sfera acceptării DKV pentru alimentarea la rețeaua noastră de benzinării. Oferirea de taxe de drum prin intermediul TAGS pentru clienții DKV este un pas natural înainte pentru a maximiza satisfacția clienților cu un singur furnizor”.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.dkv-euroservice.com

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...