Home Autobuze Un nou autocar MAN Lion’s Coach pentru Farul Constanța
Autobuze

Un nou autocar MAN Lion’s Coach pentru Farul Constanța

87

La începutul acestui an, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul mărcii MAN în România a livrat încă un autocar MAN echipei lui Gheorghe Hagi, Farul Constanța. Parteneriatul MHS Truck & Bus Group cu Academia Gheorghe Hagi, cea mai importantă Academie de fotbal din România, împlinește anul acesta 15 ani.

Flota de autocare Farul Constanța, destinată deplasărilor la meciurile naționale și internaționale, a fost mărită cu un autocar MAN Lion’s Coach C. Autocarul livrat la finalul lunii martie are o lungime de 13 m și este special configurat pentru a asigura de fiecare dată o călătorie cât mai plăcută echipelor clubului constănțean.

“Gheorghe Hagi este un vechi și drag prieten al meu, a cărui activitate în cadrul Academiei și a echipei de fotbal o susțin cu încredere și convingere. Mă bucur că parteneriatul nostru s-a dezvoltat durabil de-a lungul celor 15 ani, MHS Truck & Bus Group fiind, în continuare, principalul furnizor al mijloacelor de transport pentru echipele sale“, a declarat Michael Schmidt, Președinte MHS Holding.

Autocarul MAN Lion’s Coach C

Autocarul MAN Lion’s Coach C, cu 3 axe și cu 49 + 1 locuri, este pus în mișcare de un motor Euro 6d, 6 cilindri D2676 LOH, care dezvoltă 480 CP prin intermediul transmisiei automate MAN TipMatic cu 12 trepte. Exteriorul autocarului este special customizat și decorat cu logoul și culorile clubului. Pentru o eficiență maximă a consumului de combustibil, autocarul este echipat cu anvelope Michelin.

Interiorul autocarului este dotat complet pentru a asigura confortul echipelor  în timpul călătoriilor, acesta fiind oferit de scaunele din piele și material textil (cu suport pentru reviste, cotieră, suport pentru picioare, priză dublă USB și centură de siguranță în 3 puncte), sistemul de aer condiționat precum și sistemul de iluminat. Autocarul este echipat, de asemenea, cu bucătărie, cafetieră, frigider și toaletă.

Alături de confort și eficiență, MAN Lion’s Coach are un standard înalt de siguranță, fiind echipat cu ESP, EBA, LGS, ACC și sistem de monitorizare a presiunii anvelopelor.

Un alt aspect important este confortul șoferului care trebuie să conducă în siguranță echipele la destinație. Acesta se poate bucura de un scaun pentru șofer încălzit, cu sistem lombar și două cotiere. Pentru manevrele cu spatele,  șoferul este asistat de o cameră video. Printre altele, autocarul este echipat cu lumini automate, senzor de ploaie și parbriz încălzit.

Farul Constanța într-un club select

Datorită flotei sale de autocare moderne, echipa Farul Constanța se alătură cluburilor de fotbal importante, precum FC Bayern München, Borrusia Dortmund, Barcelona, Hamburg SV, Hannover.

“Orice proiect important are nevoie de continuitate, pentru că performanța se construiește în timp. Datorită partenerilor de la MAN am beneficiat mereu de condiții foarte bune de deplasare, ne-am simțit mereu în siguranță. Copiii vor reprezenta mereu viitorul, performanța de azi va fi mereu motivația tinerilor de mâine și ne bucurăm să avem alături parteneri ca cei de la MAN care împărtășesc aceleași principii”, consideră principalul acționar al Farul Constanța, Gheorghe Hagi.

Farul Constanța își mărește cu acest prilej flota de autocare performante prin care oferă condiții de performanță tuturor echipelor din cadrul clubului.

“Parteneriatul nostru cu Academia Gheorghe Hagi împlinește anul acesta 15 ani. Ne bucurăm că am reușit să marcăm acest moment așa cum se cuvine și să le punem la dispoziție încă un autocar MAN Lion s Coach, care va fi utilizat de către toate echipele clubului Farul Constanța, în funcție de necesitate”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus Group.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Autobuze

Karsan e-Jest și e-ATA, lideri în Europa al patrulea an consecutiv

Karsan, care joacă un rol de pionierat în transformarea transportului public în...

Autobuze

Karsan continuă să-și întărească poziția în România

Conducând tranziția transportului public electric pe arena globală, Karsan continuă să își...

Autobuze

48 de autobuze electrice BYD vor fi furnizate de New Kopel Car Import către municipiul Bacău

New Kopel Car Import, parte a SIXT Group Romania, a semnat cu...