Home Autobuze Karsan continuă să-și întărească poziția în România
Autobuze

Karsan continuă să-și întărească poziția în România

94

Conducând tranziția transportului public electric pe arena globală, Karsan continuă să își consolideze rapid prezența în România, una dintre principalele sale piețe țintă. În consecință, Karsan, care a încheiat o înțelegere pentru vânzarea a 25 de unități de e-ATA de 10 metri pentru orașul Iași prin AAR, distribuitorul său din România, intenționează să livreze aceste vehicule la sfârșitul anului. 

Karsan, care dezvoltă cele mai populare modele din Europa cu viziunea de a fi „Un pas înainte în viitorul mobilității”, își va extinde marele parc de vehicule electrice din România adăugând la sfârșitul anului șase locații la cele 22 actuale.  

Noi livrări efectuate de Karsan în România

Karsan, care a livrat anterior e-ATA de 12 metri la Chitila, România, continuă să transforme orașele pentru era electrică datorită produselor sale de înaltă tehnologie care atrag atenția cu un design inovator. Karsan, care a obținut comenzi în valoare totală de 36 de e-ATA de la Satu Mare, Câmpulung, Horezu, Tecuci și Petroșani din România în lunile precedente, a ajuns acum la un acord prin AAR, distribuitorul său român, pentru a furniza 25 de unități de e-ATA de 10 metri pentru orașul Iași. Cele 61 de vehicule Karsan e-ATA menționate vor fi livrate la sfârșitul anului.

Astfel, Karsan va opera în 28 de locații din România cu vehiculele sale electrice urmând ca livrările să fie efectuate la sfârșitul anului. Declarând că România a făcut pași importanți pentru a electrifica transportul public, CEO-ul Karsan, Okan Baș, a declarat: „La sfârșitul lui 2022 am exportat pentru prima dată în România un model Karsan e-ATA electric. Începând de astăzi, flota noastră de vehicule electrice din România a ajuns la 238 de unități.

Câștigând premiul „Bus of the Year” la categoria transport urban la Sustainable Bus Awards, Karsan e-ATA este un model care a demonstrat deja cât de vizionar este. Ne mândrim cu interesul puternic pentru produsele Karsan și cu faptul că suntem unul dintre cei mai mari producători de vehicule electrice care activează pe piața din România.”

Okan Baş, care a reiterat că Karsan este printre cele mai preferate mărci din Europa pentru transportul public electric, a declarat: „În România, prima ţară în care am exportat pentru prima dată seria Karsan e-ATA, un total de 79 de vehicule e-ATA oferă servicii în diverse orașe, printre care Slatina, Timișoara, Brașov și Chitila. Cu comenzile e-ATA pe care le-am primit din cele cinci orașe, inclusiv Iași, la începutul acestui an, vom livra încă 61 exemplaree-ATA de 10, 12 și 18 metri până la sfârșitul anului 2024. Datorită produselor noastre inovatoare, vom continua să ne facem un nume la nivel global”. 

Au fost oferite diferite pachete de baterii!

e-ATA, care înseamnă bătrânul familiei în turcă, are în portofoliul său cele mai mari modele de autobuze din gama de produse electrice Karsan. E-ATA electric poate răspunde rapid nevoilor, oferind flexibilitate avansată în multe domenii, de la tehnologiile bateriei până la capacitatea de transport. Familia de produse e-ATA are diferite baterii de la 150 kWh la 600 kWh. Gama oferă o autonomie de până la 450 de kilometri în condiții reale de condus, în care autobuzul oprește pentru a descărca și încărca pasagerii în timp ce se deplasează pe un traseu obișnuit cu capacitate maximă de transport, iar aparatul de aer condiționat funcționează continuu. Mai mult, datorită tehnologiei sale de încărcare rapidă, poate fi încărcat într-un interval de la una până la patru ore, în funcție de dimensiunea acumulatorului. 

Poate face față oricărei condiții de drum!

Motoarele electrice de la Karsan e-ATA, montate pe butucul roților, oferă o putere maximă de 250 kW și un cuplu de 22.000 Nm pentru versiunile de 10 și 12 metri, permițând e-ATA să urce fără nicio problemă pe cele mai abrupte pante. Pentru versiunea de 18 metri, puterea maximă de 500 kW arată performanțe maxime chiar și la capacitatea maximă de pasageri.

Gama de produse e-ATA, care s-a adaptat fără probleme la diferitele condiții geografice ale diferitelor orașe europene, se remarcă și prin designul exterior futurist. Oferă pasagerilor un interior cu podea complet joasă, oferind un spațiu neobstrucționat pentru mișcare. Din familia de produse e-ATA, care nu face compromisuri în ceea ce privește capacitatea de pasageri în ciuda razei lungi de acțiune oferite, versiunile de 10, 12 și 18 metri pot transporta 79, 89 și, respectiv, peste 135 de pasageri, în funcție de pe acumulator de preferat.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Autobuze

Karsan e-Jest și e-ATA, lideri în Europa al patrulea an consecutiv

Karsan, care joacă un rol de pionierat în transformarea transportului public în...

Autobuze

Un nou autocar MAN Lion’s Coach pentru Farul Constanța

La începutul acestui an, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul...

Autobuze

48 de autobuze electrice BYD vor fi furnizate de New Kopel Car Import către municipiul Bacău

New Kopel Car Import, parte a SIXT Group Romania, a semnat cu...