Uber a început să ofere serviciul Uber Bus, în Egipt

Egipt este prima țară din lume în care operează serviciul Uber Bus. Anunțat încă din decembrie 2018, Uber Bus a început să opereze recent mai multe trasee în Cairo și două rute între orașele Cairo și Alexandria. Compania și-a anunțat intenția de a-și extinde serviciile și în restul țării în următoarele luni.
Uber a început să ofere serviciul Uber Bus, în Egipt

Serviciul este disponibil în aplicația Uber la secțiunea ”Rute Autobuz” sau prin selectarea destinației călătoriei între Cairo și Alexandria. Aplicația va prezenta și locația autobuzului în timp real, iar odată ajuns în stație așteaptă doar 2 minute. ”Așa că nu întârzia!”, avertizează Uber.

”Nu mai este nevoie să aștepți în stație, să te grăbești sau să călătorești în autobuze aglomerate”, susține Uber în prezentarea serviciului Uber Bus. Când este solicitată o călătorie prin intermediul aplicației, utilizatorul poate alege o programare dintre orele disponibile. Programările se pot face și cu o săptămână în avans. Călătoriile se fac împreună cu alți pasageri, astfel încât tarifele sunt mai mici decât în cazul călătoriilor Uber individuale.

Compania susține și că ia toate măsurile necesare de protecție împotriva răspândirii coronavirus. Șoferii și pasagerii sunt obligați să poarte mască în timpul călătoriilor, dezinfectanții sunt disponibili în fiecare autobuz, iar numărul călătorilor a fost limitat pentru a facilita distanțarea fizică.

Citește și:

Primul autobuz electric fabricat în Uganda: podea de bambus și componente din China

Volvo Cars şi Uber prezintă prima maşină pregătită pentru deplasare autonomă

Adaugati comentariu