Ce mărci preferă românii pentru camioane și utilaje agricole SH
Home Noutati Tradus.com a fost lansat în România
Noutati

Tradus.com a fost lansat în România

24

OLX Group, unul dintre cele mai mari rețele de platforme dedicate tranzacțiilor online, a lansat în România platforma Tradus.com. Pregătiți-vă să vindeți și să cumpărați utilaje grele în câțiva pași!

Probabil că nu mulți dintre noi știu că grupul OLX este un gigant: activează pe 45 de piețe la nivel mondial, iar site-urile pe care le deține sunt accesate de peste 300 de milioane de utilizatori lunar. Cei peste 4000 de angajați ai grupului lucrează în mai bine de 25 de centre distribuite strategic pe întreg globul. Acum, că am înțeles amploarea fenomenului, putem anticipa potențialul noii platforme, Tradus.com.

Tradus.com

Trebuie să lămurim, în primul rând, că Tradus nu se pronunță cu accent pe u, așa cum am fi tentați să credem, ci cu accent pe a. Apoi, trebuie să înțelegem contextul în care este lansată noua platformă. Ni-l descrie Cătălin Gealapu, Global Head of Sales Tradus.com.

În categoriile de utilaje grele, platformele OLX și Autovit.ro înregistrează lunar peste 2 milioane de vizite, care generează la rândul lor peste 9 milioane de vizualizări pentru un volum de peste 75.000 de anunțuri active în fiecare lună. Doar în primele 9 luni din 2017, aceste două categorii au avut peste 250.000 de anunțuri noi și peste un milion de contactări din partea celor care își doreau să le achiziționeze. Aceasta reprezintă o dovadă clară a importanței industriei românești de utilaje grele în Europa de Sud-Est, fiind și motivul pentru care am decis să lansăm Tradus în premieră în România, cu o echipă locală, inclusiv cu forță de vânzări dedicată”.

Este, deci, Tradus.com doar un alt site de tranzacții online? Nu, este mult mai mult, pentru că OLX Group a încheiat parteneriate cu alte site-uri importante din domeniu, care perminte utilizatorilor să posteze anunțurile de pe Tradus.com și pe celelalte platforme de vânzări, cu un simplu click. Concret, dacă ai un tractor de vânzare, postezi anunțul pe Tradus.com și poți bifa dacă îl vrei postat simultan și pe alte site-uri partenere (gen mobile.de), fără a mai fi nevoit să pierzi timp cu urcatul anunțului pe fiecare site individual: textul, opțiunile și și fotografiile sunt transferate automat către celelalte platforme. În plus, postarea anunțului pe Tradus.com este la fel de simplă ca și pe alte site-uri ale grupului, precum autovit.ro și olx.ro.

CITEȘTE ARTICOLUL INTEGRAL AICI!

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...