TORSUS TERRASTORM, cel mai capabil minibuz 4×4

TORSUS, producătorul primelor autobuze heavy-duty off-road, a prezentat primele imagini teaser ale noului model TERRASTORM, care va fi lansat mai târziu în această lună.
Torsus Terrastorm teaser

TORSUS TERRASTORM se bazează pe un șasiu Volkswagen Crafter 4Motion, dar are o suspensie heavy-duty off-road și motoare Euro VI puternice. Astfel, minibuzul cu tracțiune integrală poate ajunge în locuri innacesibile pentru alte vehicule.

Oferit în numeroase variante, modelul va fi ideal pentru persoanele, companiile și organizațiile care au nevoie cu adevărat de un vehicul de încredere, robust și foarte capabil. TERRASTORM este proiectat pentru a transporta până la 21 de pasageri și mărfuri în cele mai dure misiuni, oricând și oriunde este nevoie.

”Torsus își propune să seteze noi standarde prin proiectarea, dezvoltarea și producerea celor mai rezistente autobuze off-road. Noul TERRASTORM va fi cel mai dur minibuz 4×4. Vrem să redefinim modul în care oameniii privesc vehiculele comerciale, iar TERRASTORM este următorul pas în evoluția noastră”, a declarat Vakhtang Dzhukashvili, fondator și CEO al TORSUS.

Specificațiile noului model TORSUS și imaginile clare vor fi prezentate mai târziu în această lună. Vânzările vor începe în trimestrul al treilea al acestui an.

Citește și:

Premiu de design pentru Torsus Praetorian, primul autobuz off-road

Autobuze electrice unice construite în Lituania (video)

Test drive Volkswagen Crafter

Adaugati comentariu