Noi opțiuni în pachetul de servicii Scania Complete
Home Noutati Noi opțiuni în pachetul de servicii Scania Complete
NoutatiServicii

Noi opțiuni în pachetul de servicii Scania Complete

32

Scania România a lansat un nou serviciu ce aduce plus valoare pachetului Complete, oferind posibilitatea clienților să plătească doar pentru numărul de kilometri efectuați lunar de către fiecare autovehicul.Ciclicitatea și fluctuațiile din afacerea de transport sunt o realitate, de aceea pachetul Scania COMPLETE cu opțiunea flexibilă de plată poate fi soluția pentru mulți transportatori.

Un exemplu bun îl reprezintă operatorii din transportul agricol, care își reduc activitatea în perioada de după sau înainte de recoltare, numărul de kilometri efectuați fiind redus cu până la peste 60%. Implicit, și veniturile operatorilor suferă deviații considerabile în toată această perioadă.

Pentru ca dintotdeauna digitalizarea a reprezentat o prioritate pentru Scania, acest nou serviciu flexibil este ușor de adaptat condițiilor actuale de transport. Încă din anul 2011, Scania a standardizat soluția telematică Communicator 300, cu ajutorul căreia transmite date prețioase atât către client, rețeaua de dealeri reparatori din toată Europa, dar și către conducătorul auto, prin intermediul diferitelor interfețe de comunicare.

Soluția este testată cu succes încă din 2017 în câteva mari țări din Europa, iar primele camioane vândute de către Scania România care vor beneficia de acest program vor fi livrate în curând.

Prețul contractului se poate modifica anual atât în funcție de numărul de kilometri efectuați, cât și în funcție de tipul și de segmentul de operare, de tipul contractelor pe care operatorul trebuie să le onoreze, astfel încât, în urma unei analize transparente realizată împreună cu clientul, fiecare autovehicul trebuie să devină o unitate de business eficientă și productivă.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...