MAN TGX Individual Lion S
Home Camioane TGX Lion S, noul vârf de gamă MAN
Camioane

TGX Lion S, noul vârf de gamă MAN

60

La un an de la lansarea noii generații de camioane, MAN a prezentat noul vârf de gamă TGX Lion S, desenat și preparat cu ajutorul diviziei MAN Individual.

TGX Lion S este un model exclusivist, cu aspect sportiv și echipamente unice. La exterior, bara de protecție și oglinzile acoperite cu folie ce imită fibra de carbon și elementele de culoare roșie accentuează designul impresionant al noii generații TGX. Alte tușe deosebite sunt date de jantele negre, barele de inox din partea frontală și din laterale și parasolarul MAN Individual. Opțional poate fi montată pe plafon o bară de inox cu patru proiectoare LED.

MAN TGX Individual Lion S interiorInteriorul cabinei se ridică și el la nivelul exteriorului. Caracterul sportiv este subliniat de cusăturile roșii care decorează volanul multifuncțional. Aceleași cusături roșii sunt prezente și pe tapițeria scaunelor: șezutul și spătarul sunt acoperite cu piele Alcantara cu model hexagonal. Roșii sunt și centurile de siguranță și leii brodați pe tetiere.

Pachetul standard de confort pentru șofer include scaune premium, volan cu o gamă de ajustare generoasă și sistemul mutimedia cu ecran de 12,3 inchi. La capitolul sisteme de asistență enumerăm Adaptive Cruise Control Stop & Go, MAN ComfortSteering, Lane Return Assist sau asistență la schimbarea benzii, la viraj și pentru faza lungă.

MAN TGX Individual Lion S spatiu stocarePachetul opțional MAN Individual include un spațiu de stocare de până la 1.400 de litri pe peretele din spate, în locul patului de sus. Acolo poate fi montată și o bucătărie cu cuptor cu microunde și cafetieră. Opțional este și un televizor de 22 de inchi.

Noul MAN TGX Lion S nu este doar elegant, ci și puternic. El poate fi echipat doar cu versiunile de top ale motorului de 13 litri, între 510 și 640 CP.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...