Termen de plată extins pentru taxa de drum din Cehia
Home Servicii Termen de plată extins pentru taxa de drum din Cehia
Servicii

Termen de plată extins pentru taxa de drum din Cehia

13

Pentru a susține companiile pe perioada crizei cauzate de coronavirus și pentru a evita întârzierile la plată, Guvernul din Cehia a publicat recent o rezoluție ce prevede un termen de plată extins la 90 de zile pentru taxa de drum în regim postpay.Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Euro Service susține această decizie și le oferă clienților care au un contract pentru a deconta taxa de drum din Cehia prin DKV un termen de plată extins la 90 de zile, până la finalul lunii iulie 2020.

”Susținând această rezoluție, vrem să ne arătăm solidaritatea față de clienții și partenerii noștri. În această perioadă credem că este important să fim uniți pentru a depăși criza”, a declarat Jerome Lejeune, Director pentru taxe la DKV Euro Service.

Pentru mai multe informații accesați www.dkv-euroservice.ro

Despre DKV EURO SERVICE

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea pe drum an fără numerar la cele peste 100.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, cu peste 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 200.000 de clienți utilizează 3,7 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2019, DKV CARD a fost desemnat pentru a 15-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...