DKV oferă un serviciu de înregistrare online pentru noul sistem de taxare din Cehia
Home Servicii DKV oferă un serviciu de înregistrare online pentru noul sistem de taxare din Cehia
Servicii

DKV oferă un serviciu de înregistrare online pentru noul sistem de taxare din Cehia

32

Începând din acest moment, DKV oferă în exclusivitate un serviciu de înregistrare online pentru noul sistem de taxare din Cehia.Noul sistem de taxare va debuta la 1 decembrie 2019. Toate aparatele de bord vechi, funcționale cu sistemul anterior, nu vor mai fi valide și vor trebui înlocuite de noile dispozitive bazate pe satelit ale consorțiului CzechToll și SkyToll.

”Suntem bucuroși că putem oferi serviciul de înregistrate atât de devreme, pentru a le asigura o tranziție ușoară clienților noștri. Mai mult, le oferim clienților noștri servicii complete – de la înregistrarea facilă online la livrarea dispozitivelor de bord și facturarea transparentă. Din 2020 ne așteptăm că și alte rute adiționale din Cehia să fie tarifate”, a declarat Jerome Lejeune, Managing Director Toll la DKV.

Serviciul de înregistrare online pentru noul sistem de taxare din Cehia este disponibil aici.

Noul sistem de taxare va înlocui actualul sistem și se aplică tuturor vehiculelor cu o greutate mai mare de 3,5 tone. Acesta devine obligatoriu de la 1 decembrie 2019.

La rețeaua actuală de drumuri taxabile se vor adăuga suplimentar 829 km de drumuri express. Astfel, întregul sistem de drumuri cu taxă va cuprinde, de la 1 decembrie, un număr total de 2.169 km.

Noua tehnologie utilizată va fi GNSS (Global Navigation Satellite System) și permite integrarea ulterioară în sistemul European unic de taxare (EETS).

Datorită noii tehnologii folosite (satelit) este foarte important ca noul aparat să fie conectat permanent la o sursă de curent (brichetă) pentru a se putea efectua plata.

Noul aparat este proprietatea autorităților guvernamentale cehe și se achită doar garanția aparatului. Noul sistem de plată a taxelor de drum din Cehia va funcționa atât în regim pre-pay, cât și post-pay.

Vechile aparate pot fi predate la puncte de contact sau puncte de distribuție din Cehia, iar garanția va fi returnată în modul în care a fost achitată.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...