Tarife majorate pentru taxa de drum din Belgia, de la 1 iulie

Autoritățile din regiunile Flandra și Bruxelles au anunțat că de la 1 iulie 2020 se vor aplica tarife majorate pentru taxa de drum din Belgia, înconformitate cu ultima ordonanță dată de către Viapass. Regiunea Valonia nu a anunțat majorari de taxe.
Tarife majorate pentru taxa de drum din Belgia, de la 1 iulie

Potrivit TSG Shell, cea mai mare creștere medie a tarifelor, de 12,97%, este aplicabilă pentru vehiculele cu tonaj mai mare de 32 tone pe autostrăzile din regiunea Flandra. În același timp, această regiune reduce semnificativ tarifele pentru vehiculele cu greutate între 3,5 și 12 tone, în medie cu 28,07%.

Creșterea medie a tarifelor în regiunea Bruxelles autostrăzi pentru vehiculele cu tonaj mai mare de 32 de tone este de 0,78%.

În cazul în care aveți la bord aparate Satellic, furnizorul recomandă ca acestea să fie ținute în priză pentru actualizarea softului necesar pentru modificările de dupa 1 iulie 2020. În cazul în care aparatele nu sunt actualizate după 01.07.2020, acestea se vor efectua în momentul în care aparatele vor fi conectate la priză, însă riscați să aveți un led roșu în timpul actualizării.

Vă reamintim că, pentru evitarea amenzilor în Belgia, va trebui să aveți led verde și rămâne obligativitatea conectării aparatului la priza camionului cu 2 ore înainte să intrați în această țară.

Lista completă cu tarife majorate pentru taxa de drum din Belgia începând cu 1 iulie se poate consulta aici.

Citește și:

Slovenia a majorat valoarea recuperabilă la acciza la motorină

Adaugati comentariu