T High 1894 Edition, model aniversar Renault Trucks

Renault Trucks sărbătorește 125 de ani de existență cu noua ediție limitată T High 1894 Edition, care combină stilul modern cu trimiteri la istoria mărcii.
T High 1894 Edition

T High 1894 Edition este un model cu totul special, care aduce un tribut rădăcinilor mărcii Renault. De aceea, camionul vine în culorile originale ale logoului Berliet. Pentru Europa vor fi produse doar 125 de unități din această serie specială.

Cabina va fi vopsită în nuanța ”midnight blue”, iar unele părți ale vehiculului, precum grila radiatorului, sunt evidențiate de culoarea galben auriu, iar alte componente, precum butucii roților, sunt vopsiți cu roșu. T High 1894 mai dispune de goarne aurii și un set de proiectoare pe cabină.

Alte detalii grafice, precum semnătura ”Edition 1894” prezentă pe ambele laterale și în partea din spate a cabinei, subliniază dinamismul vehiculului. Carenajele laterale expun un logo desenat special pentru această ocazie, cu contururile emblematice ale mărcii Renault, în formă de diamant, alături de logoul Berliet, cu o locomotivă în centru.

Interiorul cabinei afișează același cod de culori, cu bordul și volanul în nuanța ”midnight blue” și interiorul ușilor cu tapițerie roș-albastră. Gurile de ventilație au marginile vopsite în roșu pentru a definitiva armonios interiorul. Scaunele Recaro sunt îmbrăcate în piele neagră cu cusături roșii, iar tetierele au gravată semnătura ”Edition 1894” cu auriu. Camioanele din ediția limitată T High 1894 mai dispun de asemenea de covorașe cu cusături roșii și perdele aurii.

Confortul șoferului este îmbunătățit de echipamentele de top, precum bordul panoramic cu un ecran LCD ”Edition 1894” și un ecran secundar ROADPAD+ cu cameră pentru mers înapoi. În ce privește putere, T High 1894 Edition este echipat cu motorul de 13 litri de top, de 520 CP.

Adaugati comentariu