Sisteme de filtrare Webasto eficiente împotriva virusurilor

Specialistul în sisteme de încălzire și aer condiționat Webasto oferă sisteme de filtrare a aerului HEPA care se pot monta ușor și rapid în autobuze, ambulanțe și chiar autoturisme.
Webasto a dezvoltat sisteme de filtrare HEPA anti coronavirus

Noile sisteme de filtrare Webasto poartă numele HFT 300 și HFT 600 și au o capacitate între 5 și 10 metri cubi de aer pe minut. Ele sunt capabile să filtreze particule mai mici decât 0,3 micrometri, inclusiv virusuri transmise în aer, bacterii, aerosoli și praf.

Webasto a dezvoltat sisteme de filtrare HEPA anti coronavirusHFT 300 și HFT 600 respectă astfel cerințele clasei de filtre HEPA H14 și normele Organizației Mondiale a Sănătății și a centrelor de prevenire a răspândirii bolilor din Europa și SUA. Noile filtre au un grad de purificare este de 99,995%, fiind foarte utile în transportul public. În vehiculele de salvare, filtrele folosite împreună cu echipamentele de protecție specifice reduc practic la zero riscul de infecții ale personalului medical.

Sunt disponibile două versiuni de lungime, de 60 cm și 120 cm. Ele sunt capabile să decontamineze 300 sau 600 de metri cubi de aer pe oră. În spațiile mai mari, precum interioarele autobuzelor și autocarelor, pot fi folosite mai multe filtre.

Webasto a dezvoltat sisteme de filtrare HEPA anti coronavirusFiltrele au un diametru de 20 cm și sunt foarte ușoare, având între 3,1 și 5,5 kg. Ele pot fi montate în orice poziție, iar la nevoie Webasto oferă și toate suporturile necesare. Astfel, montarea se poate face în doar 30 de minute. Sistemele de filtrare necesită doar o conexiune la o priză de 12 V sau 24 V. Filtrele pot fi înlocuite fără risc de contaminare.

Noile sisteme de filtrare vor fi disponibile în rețeaua de dealeri Webasto din Europa începând din luna august.

Citește și:

Coronavirus: Cele mai bune practici pentru aerisirea autobuzelor și autocarelor

Sistem de dezinfectare rapidă a autobuzelor (video)

Marcopolo Biosafe, autocarul anti Covid-19 (video)

Au crescut amenzile pentru parcarea ilegală pe locurile pentru persoane cu handicap

Adaugati comentariu