Liebherr a livrat betoniera cu numărul 100.000
Home Camioane Liebherr a livrat betoniera cu numărul 100.000
CamioaneVehicule speciale

Liebherr a livrat betoniera cu numărul 100.000

72

Liebherr a livrat recent betoniera cu numărul 100.000. Este un model HTM 905, comandat de compania Heinz Transportbeton Ingolstadt GmbH. Conducerea Heinz a venit personal la fabrica Liebherr din Bad Schussenried pentru această livrare specială.Heinz Transportbeton Ingolstadt este un client fidel al Liebherr de aproximativ 45 de ani. Compania are o flotă de 12 betoniere Liebherr, dar și o stație de betoane ultra-modernă de tip Betomat de la același producător. În urmă cu 45 de ani, Heinz și-a început activitatea cu un model Liebherr Betomix 50 și de atunci a fost un client fidel al mărcii.

Betoniera aniversară este un model Liebherr HTM 905. 5 vine de la generația a cincea de mixere, iar 9 de la capacitatea în metri cubi. Generația a cincea de betoniere Liebherr prezintă numeroase avantaje. De exemplu, greutatea la gol a fost redusă cu aproximativ 180 kg, crescând sarcina utilă.

În timpul dezvoltării noii generații, Liebherr a acordat o atenție deosebită curățării mixerului. Marginile expuse la murdărire au fost rectificate, formându-se suprafețe netede. Rezultatul este un proces de curățare cu efort mai mic.

Sistemul opțional Litronic-EMC de control al benei controlează turația motorului diesel în funcție de nevoie, la încărcare și descărcare. Viteza constantă previne rotațiile inutile în timpul transportului, reducând consumul și uzura. În plus, Litronic-EMC crește siguranța, prevenind erorile de operare precum schimbarea bruscă a direcției de rotație. De asemenea, unitatea de control din spate poate fi dezactivată în timpul călătoriei, făcând imposibilă operarea de către persoanele neautorizate.

Citește și:

Liebherr lansează primele betoniere complet electrice

Cine asigură flota de 270 de vehicule a Inspectoratului de Stat în Construcţii

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...