Shell începe operațiuni directe cu carduri de carburant în România

Shell va începe să facă operațiuni directe pe piața de carduri de carburant din România, prin intermediul companiei Shell Commercial Road Transport, începând cu data de 1 aprilie 2021.
Shell începe operațiuni directe cu carduri de carburant în România cargo-bus.ro

De la acea dată, o echipă de 57 de persoane va oferi suport clienților B2B români, din biroul situat în București. Aceleași servicii, care au fost furnizate în ultimii 15 ani prin agentul local Transport Service Group (TSG), vor fi acum gestionate direct de Shell, fără nici un impact asupra operațiunilor zilnice pentru clienții existenți. Astfel, actualii clienți ai serviciilor Shell Card vor continua să beneficieze de același nivel de servicii, toate clauzele contractuale menținându-se neschimbate.

”Atât clienții noștri globali, cât și cei din România, caută să se adapteze la schimbările din piață și apelează tot mai des la noile tehnologii și soluții digitale. Pentru a-i sprijini cât mai eficient în acest demers, Shell valorifică în folosul lor capacitățile sale și know-how-ul global, astfel încât să le poată oferi soluțiile de energie și serviciile de care au nevoie. Ne-am angajat să consolidăm constant relația noastră cu clienții și să răspundem adaptat nevoilor lor”, a declarat Patrick Carre, Vice-Președinte Global Commercial Road Transport al Shell.

Shell începe operațiuni directe în România

Operațiunile Shell Commercial Road Transport din România fac parte dintr-o entitate globală a Shell, care se va concentra pe tranziția energetică în segmentul transportatorilor de mare tonaj. Shell și-a asumat un obiectiv ambițios, vizând să devină un lider al furnizării de energie curată. Pentru transportul comercial rutier, această viziune va însemna că Shell își propune să conducă tranziția către utilizarea unor combustibili noi, mai curaţi, inclusiv LNG și hidrogen.

Compania intenționează să demareze în cel mai scurt timp această tranziție, atât cu clienții săi români, cât și cu alți jucători din piață. O altă oportunitate cheie identificată de Shell este folosirea tehnologiilor digitale, prin care să își ajute clienții să crească eficiența operațiunilor lor.

Tranziția către operațiunile directe Shell Commercial Road Transport este gestionată de o echipă dedicată, care s-a angajat să menţină clienţii informaţi în fiecare etapă a acestui proces. Un call center ce asigură răspunsul la orice întrebare privind noile operațiuni comerciale ale companiei Shell este deja disponibil pentru aceştia.

Adaugati comentariu