Seria specială Volvo FH Unlimited Edition

Volvo Trucks România a lansat seria specială FH Unlimited Edition, care combină un camion premium cu un pachet de servicii și opțiuni pentru a oferi cea mai înaltă eficiență și cel mai atractiv mediu de lucru pentru șofer.
Volvo FH Unlimited Edition

Având la bază calitatea, siguranța și fiabilitatea specifice Volvo, FH Unlimited Edition vine cu aspect impunător, cu numeroase elemente cromate. Designul exterior este întregit la interior de inserții de piele și de alte elemente de confort. Astfel, Unlimited Edition ajută șoferul să ajungă la destinație alert, odihnit și plin de energie.

FH Unlimited Edition include o specificație tehnică optimizată pentru economie de combustibil și servicii pentru eficiență maximă în exploatare:

  • Volvo FH 4×2, motor D13 step D de 460 CP sau 500 CP
  • Șasiu mediu sau Xlow, I-Shift, I-See
  • Contract de service Volvo Gold inclus pentru 3 ani
  • Abonament Dynafleet inclus pentru 1 an (2 servicii: „Combustibil și Mediu” și „Poziționare”)
  • Curs de instruire șofer pentru condus economic
  • Finanțare prin Volvo Financial Services pe o perioadă de 4 ani (avans de la 7%, dobândă 2,99%)

Ediția Unlimited poate fi combinată și cu pachetul I-SAVE, care are la bază cel mai eficient motor produs până acum de Volvo Trucks. Motorul D13 Turbo Compound oferă un cuplu suplimentar de aproximativ 300 Nm la turații reduse și vă ajută să obțineți economii considerabile la motorină și AdBlue.

Adaugati comentariu