Home Logistică Șerban Oarză este noul General Manager Pall-Ex România
Logistică

Șerban Oarză este noul General Manager Pall-Ex România

34

Începând cu 1 septembrie 2021, Șerban Oarză a preluat poziția de General Manager Pall-Ex România. Compania este liderul pieței de transport și distribuție expres de mărfuri paletizate.

„Îmi exprim încrederea că Șerban, ca lider energic și entuziast, va continua alături de echipa Pall-Ex misiunea de consolidare a statutului de lider de piață, atât în calitate, cât și în volum. Pasiunea sa pentru excelență și munca în echipă sunt valorile pe care le avem în comun. Și care conturează totodată premisa realizării obiectivelor viitoare ale companiei.” a declarat Danor Ionescu, CEO Pall-Ex România.

„Mă bucur să mă alătur echipei Pall-Ex într-un moment atât de important pentru companie. Și anume anul în care Pall-Ex a împlinit 10 de ani de activitate. Îmi propun să fructific expertiza mea din domeniul automatizării și digitizării proceselor de business, pentru a eficientiza și mai mult fluxul de distribuției al Pall-Ex România. Și împreună să atingem noi praguri de performanță,” a declarat Șerban Oarză, General Manager Pall-Ex România.

Șerban Oarză, experiență de peste 15 ani în managementul executiv

Șerban Oarză are o experiență de peste 15 ani în managementul executiv. Timp în care s-a aflat la conducerea activităților mai multor companii de import și distribuție din România. În ultimii 6 ani, Șerban a coordonat activitatea importatorului și distribuitorului român de papetărie și consumabile de birotică, RTC Proffice. Sub conducerea lui compania a vizat atingerea pragului de 30 de milioane de euro cifră de afaceri.

De asemenea, Șerban s-a implicat activ și în susținerea activităților de CSR, prin susținerea proiectelor Asociației Totul Pentru Tine în programul GalantOm. El este și membru în board-ul SOS Satele Copiilor.

Pall-Ex România, un deceniu de activitate

Anul acesta, Pall-Ex România aniversează 10 ani de activitate pe piața românească de transport și distribuție expres de mărfuri paletizate. Și a marcat acest moment important prin doborârea de noi recorduri. Cel mai recent este cel de peste 5.000 de paleți tranzitați într-o singură noapte.

Compania este un reper în ce privește operativitatea. Astfel că rata de livrări la timp a Pall-Ex România este de 99,27%, iar procentul de daunalitate este extrem de redus, raportat la volumele tranzitate, sub 0,16%.

Conceptul de business implementat de Pall-Ex este unul inovator, lucrând în cadrul unei rețele formate din 41 de transportatori și distribuitori locali, ce livrează mărfuri paletizate în 24 de ore, pe întreg teritoriul României. Totodată, compania deține și cea mai întinsă rețea de depozite a unei companii de logistică autohtone. Ea contabilizează un total de 43 de locații logistice în toată țara.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...