Se scumpesc eurovignietele de Olanda, Luxemburg, Suedia și Danemarca

Compania AGES Maut System a anunțat că de la 1 iulie 2019 se vor majora tarifele pentru eurovignietele de Olanda, Luxemburg, Suedia și Danemarca.
Se scumpesc eurovignietele de Olanda, Luxemburg, Suedia și Danemarca

Noul tarif pentru eurovignieta de o zi pentru Olanda, Luxembourg, Suedia și Danemarca va fi de 12 euro și va intra în vigoare de la 1 iulie 2019. Potrivit TSG-euroShell, celelalte tarife, valabile pentru eurovignietele săptămânale, lunare și anuale, se vor majora în doua etape.

În prima etapa, începând cu 1 iulie 2019, se vor majora tarifele pentru camioanele grele cu norma de poluare Euro 0 până la Euro 4. Pentru vehiculele Euro 5 și Euro 6 tarifele eurovignietelor săptămânale, lunare și anuale rămân neschimbate.

În a doua etapă, începand cu 1 ianuarie 2020, va fi introdusă o majorare numai pentru vehiculele cu norma de poluare Euro 5.

Noile tarife pentru eurovignietele de Olanda, Luxemburg, Suedia și Danemarca vor fi afișate la data de 27.05.2019 pe portalul www.eurovignettes.eu. Acestea vor putea fi rezervate pentru perioade începând cu 1 iulie 2019.

Adaugati comentariu