Scania City Door, ușă glisantă pentru cabinele L (video)

Scania introduce City Door, o ușă care glisează automat spre interior, pentru cabinele sale L, cu intrare joasă. Noua ușă îmbunătățește accesul pe partea pasagerului și îmbunătățește vizibilitatea, datorită suprafeței vitrate mari.
Scania City Door, ușă glisantă pentru cabinele L (video)

Cabinele L cu intrare joasă au succes în rândul clienților Scania care operează în mediul urban. Acum, Scania introduce City Door, o ușă cu deschidere rapidă, disponibilă opțional. Astfel, cabinele L devin și mai avantajoase în operațiunile cu multiple intrări și ieșiri, precum colectarea de deșeuri.

Proiectarea noii cabine L cu ușă vitrată a fost o provocare pentru ingineri. Structura cabinei a trebuit să fie adaptată, astfel încât siguranța la impact să nu fie compromisă. Scania a lucrat la acest proiect cu autoritatea de certificare RDW. Astfel, noua cabină îndeplinește standardele legale din UE, dar în unele cazuri depășește și criteriile interne ale Scania, care sunt mult mai stringente.

Calculele de rezistență la impact s-au făcut pe baza cadrului ușii fără geam. S-au făcut o serie de modificări, precum ranforsarea cadrului ușii și a podelei cabinei. De asemenea, scaunul pasagerului a fost mutat puțin mai în spate, atât pentru o protecție mai mare, dar și pentru un acces mai ușor. Astfel, acest model este la fel de sigur ca orice model Scania, lucru important mai ales în operațiunile la viteze mari.

Adaugati comentariu