Scania introduce o alarmă pentru furtul de carburant

Scania introduce noi îmbunătățiri care cresc disponibilitatea camioanelor. Printre acestea se numără și o alarmă pentru furtul de carburant.
Scania introduce o alarmă pentru furtul de carburant

Hoții de carburant reprezintă o problemă majoră pentru mulți transportatori din Europa. Iar principala problemă nu este întotdeauna valoarea carburantului furat, ci imobilizarea camionului timp de mai multe ore, până se face realimentarea.

”Menținerea camioanelor în operare zi de zi este în prezent unul dintre cei mai importanți factori în industria noastră. Prin introducerea de servicii conectate inteligente, precum alarma de furt de carburant, oferim clienților un control sporit și șanse mai mari de a-și păstra camioanele disponibile pentru curse”, a declarat Alexander Vlaskamp, șeful Scania Trucks.

Scania a dezvoltat o funcție de alarmă care acționează local. În plus, dacă clientul deține pachetul Control, alarma trimite notificări prin SMS și e-mail cu ajutorul sistemului Fleet Management. Când este activată, această alarmă pentru furtul de carburant monitorizează nivelul de carburant pentru până la 65 de ore, dacă comutatorul principal al bateriei este activat. Dacă nivelul de carburant scade brusc, cu valori între 4% și 8%, în funcție de mărimea rezervorului, sirena alarmei pornește.

”Dacă cineva intervine la rezervorul camionului tău, vei primi o alertă care te va ajuta să eviți furtul sau să minimizezi pagubele. Soluția își oferă liniște, deoarece opririle neplanificate pot fi evitate”, a mai spus Vlaskamp.

Adaugati comentariu