A început instalarea aparatelor DKV BOX Europe

DKV Euro Service România a început instalarea aparatelor de bord DKV BOX Europe, prin intermediul cărora se vor putea deconta taxele de drum din Europa.
Aparatul DKV Box Europe EETS Germania instalarea aparatelor

Dispozitivul DKV BOX Europe a fost validat pentru decontarea taxei de drum din Germania, Belgia și Austria, iar în perioada următoare aria de acoperire se va extinde cu Franța, Spania, Portugalia, tunelurile Liefenshoek (Belgia) și Warnow și Herren (Germania).

Planurile sunt ca, treptat, să fie adăugate și Italia, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovenia și Norvegia în listă, pentru a deservi cât mai multe piețe și a facilita eliminarea cât mai multor dispozitive de bord clasice, individuale. Astfel, 12 țări vor putea fi tranzitate cu ajutorul DKV BOX Europe.

Avantajele DKV BOX Europe se extind mai departe de alternativa la o sumedenie de aparate de bord, prin posibiltiatea de configurare facilă de la distanță, administrarea din platforma ușor de folosit DKV Toll Manager, posibilitatea de reconfigurare rapidă și mutarea de pe un vehicul pe altul, dar și integrarea tuturor informațiilor într-o singură factură DKV și în contul eREPORTING.

”Am început să livrăm unități DKV BOX Europe, ceea ce înseamnă că, deja, camioanele clienților DKV pot tranzita mai ușor anumite țări din Europa. Este primul pas către viitorul decontării taxelor, pentru că, pe măsură ce vom adăuga noi țări în zona de acoperire, mobilitatea va fi maximă”, a declarat Cătălin Constantinescu, Director General al DKV Euro Service România.

Informații suplimentare despre instalarea aparatelor DKV Box Europe sunt disponibile pe www.dkv-euroservice.com.

Adaugati comentariu