Șasiu curbat pentru un MAN TGS cu destinație specială

La prima vedere, oricine vede acest rigid cu patru axe MAN TGS se întreabă ce a pățit șasiul. Totul este normal la capete, dar în mijloc apare o cavitate ușor vizibilă. Când vei afla destinația vehiculului, nu te vei mai mira că acest șasiu a fost construit intenționat curbat.
Șasiu curbat pentru un MAN TGS cu destinație specială

Vehiculul MAN TGS cu șasiu curbat a fost produs pentru a găzdui o bobină uriașă cu cablu. Ingenioasa modificare a șasiului a fost realizată de compania germană Toni Maurer Fahrzeugbau.

Totuși, șasiul curbat nu este singura caracteristică specială a acestui vehicul. Pentru o mai bună manevrabilitate în timpul operațiunilor de montare a cablurilor, a patra axă este direcțională. Ea se rotește în direcție opusă primelor două axe, pentru a minimiza raza de bracaj. Niciun alt detaliu tehnic nu a fost dezvăluit. Se mai știe că vehiculul special va ajunge la un client din Elveția, prin intermediul importatorului MAN Truck & Bus Schweiz AG.

Toni Maurer Fahrzeugbau este o companie specializată în producerea vehiculelor pentru vehicule speciale cu o experiență de peste 50 de ani. Înființată în 1969, compania produce autotractoare, autogunoiere, macarale și camioane de pompieri. Încă de la început, Toni Maurer Fahrzeugbau a avut ca partener strategic producătorul MAN Truck & Bus AG. Astfel, toate produsele companiei sunt construite având la bază șasiuri MAN.

Citește și:

Autobuz Citaro convertit pentru transport de pacienți COVID-19

Mașina ideală pentru autoizolare în natură

Liebherr lansează primele betoniere complet electrice

Skoda Enyaq: tot ce știm despre SUV-ul electric

Adaugati comentariu