SAMOGIN TRANS achiziționează 12 camioane DAF XF

EVW Holding a livrat către SAMOGIN TRANS, în lunile iunie și iulie, un lot de 12 autotractoare DAF XF, model câștigător al titlului ”International Truck Of The Year 2018”.
DAF XF Samogin Trans

Compania Samogin Trans este un jucător relevant pe piața regională de transporturi internaționale, cu sediul în județul Bihor. Camioanele lor acoperă în special ruta Italia-România, cu extindere spre Africa de Nord. Flota de transport cuprinde peste 40 de autotractoare, dintre care 30 de unități DAF.

Vehiculele livrate recent de EVW Holding sunt de tip DAF XF 480 FT, echipate pentru transport internațional, fiind dotate cu toate sistemele de siguranță și setări ale motorului pentru un consum eficient de combustibil.

Predarea a avut loc pe durata lunilor iunie și iulie, la sediul EVW Holding din Gilău, fiind preluate în același timp în regim trade-in un număr de 12 unități modelul DAF XF105.460.

EVW Holding este, după primele 5 luni din 2018, liderul pieței de camioane noi, având o cotă de piață de 21% pe segmentul de camioane peste 16 tone. Dealerul urmează îndeaproape evoluția producătorului olandez DAF, care pe aceeași perioadă se situează în fruntea clasamentului european al vânzărilor de camioane noi.

Adaugati comentariu