Home Servicii SafeFleet a ajuns la 120.000 de vehicule monitorizate
Servicii

SafeFleet a ajuns la 120.000 de vehicule monitorizate

115

SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a flotei auto din România, anunță că numărul vehiculelor monitorizate în prezent a ajuns la 120.000, reflectând o creștere de 16% față de aceeași perioadă a anului precedent.

SafeFleet se află în continuă expansiune, consolidându-și poziția ca furnizor de top în domeniul monitorizării flotelor auto într-o perioadă în care cerințele pentru servicii de urmărire și management al flotelor au crescut semnificativ. În prezent, compania are 120.000 de terminale montate, dintre care active online constant sunt cca. 95.000. Cifrele înregistrate arată că SafeFleet se află în topul preferințelor pentru clienți din diverse industrii, de la transporturi internaționale și transporturi de persoane, până la utilități, construcții, agricultură, distribuție, transport de valori și rent a car.

„În ultima perioadă, evoluția companiei noastre a fost influențată de un mediu de afaceri dinamic și provocator. Am înregistrat o serie de realizări notabile în ceea ce privește inovația, iar interesul tot mai crescut al consumatorilor a devenit o sursă importantă de dezvoltare pentru noi. Suntem optimiști în ceea ce privește evoluția din următoarea perioadă și com continua să lucrăm asiduu pentru a ne atinge obiectivele financiare și a ne asigura stabilitatea și creșterea pe termen lung”, a declarat Claudiu Suma, CEO SafeFleet.

De-a lungul anului 2023, compania și-a concentrat eforturile pe mai multe aspecte cheie, inclusiv dezvoltarea și lansarea de noi produse, extinderea activității de cercetare și dezvoltare, precum și îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor existente. Astfel, SafeFleet a implementat cu succes o serie de schimbări rapide la nivel tehnologic pentru a se adapta cerințelor clienților și a obținut realizări notabile în inovație și extindere pe piață, depășind provocări semnificative, determinate de adaptarea la un mediu de afaceri dinamic.

Compania a marcat anul acesta lansarea unor produse inovatoare, cum ar fi sistemul de Buson motorină inteligent, Pontajul condus zi/noapte, Amprenta de carbon, Atribute șoferi custom și prezentarea acestora în rapoarte, Fuel Level Report, Istoric temperaturi, ș.a., lansări care au contribuit semnificativ la creșterea veniturilor și au întărit poziția SafeFleet ca lider în industrie.

În prezent, SafeFleet activează în diverse țări, atât cu echipe proprii – în România, Italia și Polonia, cât și prin colaboratori, având, în total, peste 100 de angajați. În ceea ce privește planurile de recrutare, compania se concentrează pe identificarea celor mai bune talente pentru a se alătura echipei, având în vedere departamente precum R&D, vânzări și marketing.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

NoutatiServicii

DKV Mobility extinde rețeaua de stații partenere din Bulgaria

DKV Mobility a adăugat 20 de noi stații Rompetrol în rețeaua din...

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...